Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan nézem meg hogy le van...

Anonymuspro99 kérdése:

Hogyan nézem meg hogy le van e töltve bármi kém program?

Figyelt kérdés
Na az a helyzet hogy a rendőrségnel volt a telefonom egy évig . Sajnos csak most sikerült vissza kapni és az a lényeg hogy egy chatan történt dolog miatt történt így . És nem tudom most hogy vissza kaptam hogy nincs e rajta bármi kém program vagy bármi olyan dolog amivel figyelnenek vagy barmi??

2024. máj. 30. 20:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudod megnézni... ha meg tudnád nézni, akkor mi értelme lenne a kémprogramnak? :DD
2024. máj. 30. 20:46
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
Kinek küldtél farokképet chaten?
2024. máj. 30. 21:49
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Kamu kérdés.
2024. máj. 30. 22:20
 4/14 Szervizmérnök úr ***** válasza:
26%

"...és az a lényeg hogy egy chatan történt dolog miatt történt így ."

Mármint chaten fenyegettél valakit életveszélyesen? Ráadásul van egy kis üldözési mániád is szerintem, a kutya sem foglalkozik veled.

2024. máj. 31. 06:12
 5/14 A kérdező kommentje:
Először is nem az a lényeg hogy miért nem volt nálam a telefonom és hogy miért a rendőröknél volt hanem az a kérdés hogy ha úgy döntöttek hogy ők le követnének az utóbbi időben én erre nem fogok tudni rá jönni? Köszi 😘🖕
2024. jún. 15. 17:55
 6/14 anonim ***** válasza:
34%
Nem fogunk egy zaklatónak (vagy rosszabb) segíteni, főleg ha sunnyog és még csak nem is válaszol. 2 voltam
2024. jún. 15. 19:12
 7/14 A kérdező kommentje:

Ja értem szóval fullra random te itt tudod hogy ki vagyok, mit követtem el stb😂 ja és sry hogy nem teregetem ki a magán életem

Hasznos válasz 0 okos Kodás 5

2024. jún. 20. 22:33
 8/14 anonim ***** válasza:
Cope and seethe
2024. jún. 21. 04:33
 9/14 anonim válasza:
Ha van rajta kémprogram nem találod meg, ez a lényege. Persze meg lehet találni ha tudnád, hogy milyen és hogyan kell mert mindnek van lehetősége feltölteni és levenni is, csak épp tudni kell a konkrét alkalmazást és annak menetét. Viszont ebből van rengeteg. Szóval legjobb telefont cserélni, és az adatokat pedig nem átmásolni mivel a kém alkalmazás valahol megbújik, nem tudom hol de ha egy alkalmazásbsn amit a régi készülékről letöltesz akkor megeshet, hogy újra ezzel együtt. És némely viszont telefonszámhoz van kötve vagyis számot is cserélnék. De az igazság az, hogy mihelyt megtudják az új számodat a profi programok távolról is meghekkelik a telódat viszont annyira már csak nem figyelnek, hogy újra ezzel bajlódjanak. Na meg ideig óráig legalább biztosan biztonságban leszel.
2024. jún. 28. 01:26
 10/14 A kérdező kommentje:
#9 köszi végre valami hasznos infó,amúgy nem hinném hogy aktuális de tudod sose lehet tudni egy ilyen után.
2024. jún. 29. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!