Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Redmi 7A-ról Redmi 9 Pro?

Redmi 7A-ról Redmi 9 Pro?

Figyelt kérdés

Az előbbi az ősrégi telóm, de azon túl, hogy már az usb-je sem működik, kezd kicsit használhatatlan is lenni, pl. újratölt a böngésző/adott applikáció az alkalmazások közti váltásokkor, így pl. nem tudok buszjegyet venni rajta, mert ha kéri a bank a fizetésnél igazolást, mire visszaérek, elölről kell kezdeni az egészet, és utalhatják vissza a pénzt, mert azt meg közben ugye elküldtem.

A 9 Proval azért ilyen gondok nem lesznek talán? Észrevehetően gyorsabb lesz? Tudom, hogy ez is egy alacsonyabb kategóriás cucc, de ilyesmit engedhetek meg magamnak. 6 vs 2 gb ram, Snapdragon 720G vs Snapdragon 439, abban reménykedek, hogy a telóm olyan ősrégi, hogy annál mindenképp jelentősen jobb lesz az új.

Vagy ha van ilyen használtam 30-40K közötti (használt) árkategóriában jobb ajánlás, érdekel. Csak a teljesítménye érdekel, semmi más nem, kamera, hang, felbontás, stb sokkal kevésbé fontos, mint hogy minél simábban futtasson egy applikációt. Távkioldózniék vele pl. canon géppel, azt a jelenlegi már nem tudja megcsinálni.

2024. máj. 27. 22:27
 1/4 anonim ***** válasza:
A Redmi 7A-hoz képes érezhetöen jobb lesz, de csodát nyilván nem kell várni töle.
2024. máj. 27. 22:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez az újratöltő oldal effektus megszűnik legalább várhatóan? :)
2024. máj. 27. 22:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Redmi Note 13-hoz tennék hozzá:

[link]

Van egy bizonyos pont, ami alatt egyszerűen nincs normális telefon.

Lehet kapni ennyiért leharcolt használt S20-t, de én kihagynám a helyedben...

Ahogy a régi Redmiket is, csak ideit szabad venni.

Redmi 13C esetleg ha tényleg nincs keret jobbra.

2024. máj. 28. 14:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Mivel már 4 éves a mobil, ilyet már ne vegyél.
2024. máj. 28. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!