Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek egy anyukának aki...

Szerintetek egy anyukának aki 45 feletti milyen telefont érdemes venni. Iphone vagy Samsung?

Figyelt kérdés

2024. máj. 25. 02:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem mindkettő jó választás. Ha valaki egyáltalán nem ért az okostelefonokhoz, akkor az ios-t egyszerűbben meg lehet tanulni (szimplán kevesebb a funkció amiben el lehet veszni), de a One UI is egy nagyon logikus és jó rendszer.
2024. máj. 25. 21:53
 12/17 anonim ***** válasza:
12%
És a kérdésben mit befolyásol az, hogy hány éves vagyok? 😂Elnézést, ha te is ez a korosztály vagy és megbántottalak, ennek ellenére én továbbra is fenntartom azt, hogy az én környezetemben 40 évesen sem értenek a telefonhoz ( és nem a szüleimre gondolok) illetve 70 évesen sem. Nagy pozitívum aki igen, de jellemzően sokkal korlátozottabban tudják használni telefonokat és egyedül nem sok problémát tudnak kezelni. Biztos van aki mindenhez ért ilyen korban is, de akár családomban, ismerősi körömben nézve nekem nem jellemző. Fiatalabb generáció ezekhez a telefonokhoz már sokkal jobban ért.
2024. máj. 26. 08:20
 13/17 anonim ***** válasza:
62%
Ne bántsátok a 12-est, valszeg csak nagyon szegény családból származik. Nekem is 50 körüli szüleim vannak, de alig értenek a számítógéphez mert csak 10 éve kaptak egyet tőlem, nem tellett nekik rá. A korosztályuk viszont keni-vágja mert az emberek többségének 30 éve is már volt számítógépe.
2024. máj. 26. 08:56
 14/17 anonim ***** válasza:
63%

13, nagyon szegény családból származom, 60 ezer Forintos havi fizetésből nevelt egyedül az édesanyám, mégis 40-esként 17 éves korom óta van telefonom, minden reggel diákmunkáztam érte. Akkor vettem 9900 Ft-ért egy siemens a35-öt (ekkoriban volt sláger a középosztály körében a nokia 3310). Számítógépünk nem volt, egyetem alatt vettem egy 256 MB (!)-os háttértáras elavult asztali gépet, azon írtam a szakdolgozatomat. Net nem volt rajta, azért a könyvtárba jártam.

Na de ennek is már 25 éve!

Okostelefon meg saccper 10 éve elérhető a középosztálynak kisországunkban.

Nem a 40-es generáció az, aki nem ért a technikához. Ők már 20-25 éve benne vannak.

Annak a generációnak megy nehezebben, aki a 2000-es évek elején már minimum 40 volt. Ők azok, akik kevésbé tudják követni.

Pl: édesanyám 2000-ben volt 49. Ő még DOS-os, fekete-fehér monitorú gépen könyvelt és nagyon menő volt ezzel. Korai nyugdíjazásaig a Win98-ig jutott el, akkor volt 56. Na onnantól soha nem használt számítógépet, mobilt tőlem örökölt, nem is ért 75 évesen egyikhez se.

2024. máj. 26. 16:19
 15/17 anonim ***** válasza:
10%

12 - es vagyok!

Azért egészen elképesztő milyen vastag bőr van egyes emberek képén! Leírok egy véleményt amit a saját életemből/ környezetemből tapasztalok egy olyan kérdésre ahol nincs jó vagy rossz válasz, csak vélemények… azonnal bele kell állni a másikba és a családi/ pénzügyi helyzetébe turkálni… szeretnél te ilyen “szegény” családban élni mint amilyenben én felnőttem, de tudjuk, hogy mindig az irigykedik akinek nincs semmije. Azokból árad mindig a sok rosszindulat. Elmondtam azt amit én tapasztalok, hogy az 50+ os generáció szerintem nem ért úgy a telefonhoz mint a fiatalabbak. Persze régen is használtak telefont; igen régebb óta mint én, de azóta egy kicsit változott a világ, a telefonok és a számítógépek is. Amire régen használták az emberek ezeket az eszközöket, mára már teljesen más funkciókat kaptak. Ha idősebb vagy és megsértődsz ezen akkor egészségedre… ha te értesz hozzá és magadra veszed akkor is. Nem azt mondtam, hogy senki nem képes kezelni ezeket és az én családomban is mindenki analfabéta + sosem láttak még telefont vagy számítógépet 😂Mindenki tud mindent kezelni, köszönik szépen, de ha probléma merül fel vagy valami komolyabb dolgot kell elvégezni már elvéreznek. Ha te ez a korosztály vagy és kened- vágod az nagyon jó dolog. Te ehhez értesz más meg máshoz, van ilyen. De attól még az embernek lehet véleménye a saját tapasztalatai alapján és nem kell egyből tizenévesnek és mély szegénységben élőnek nyilvánítani a másikat, mert szerintem én sosem személyeskedtem.

2024. máj. 26. 19:55
 16/17 anonim ***** válasza:
32%
#15 A számítógépek és op. rendszerek, amiket ma is ismerünk a 90-es évek végén és a 2000-es évek elején kezdett igazán fellendülni az Win95, 98, 2000 és XP-vel. Az 50-es korosztály ilyenkor a 20-as éveikben voltak....
2024. máj. 27. 00:34
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy ekkora vitát fogok indítank 1 darab ártatlan kérdéssel. De a válaszokból leszűrve, iPhone-t fogok neki venni.
2024. máj. 27. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!