Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy kell jatekot telepiteni...

Hogy kell jatekot telepiteni Samsung F480-ra?

Figyelt kérdés
honapok ota kinlodok vele...:(( pl probaltam a TKFileExplorer progit,de ott Port-ot kell valasztani (COM1,COM2...) nekem nincs ilyen.ha ramegyek a port-ra nincs ilyen COM1,2 izem.....segitsetek kerlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. okt. 29. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem próbáltam ki és a forrását sem tudom már, de itt van:

JÁTÉK SAMSUNG F480-RA.... :):):)

Amik feltétlenül kellenek majd:-JADMaker ( letöltési link: [link] )

- TkFileExplorer ( letöltési link: ***** )

Ha ezek megvannak:( http://www.youtube.com/watch?v=X6rZxGcHqfE&feature=related )<--- ezt nézd meg és kövesd, amit csinál...

Elsőre kicsit bonyolult lesz,de simán menni fog....

Játékokat én innen szoktam szedni : ( [link] ) van pár :P

Nekem jó.. Tele van már a telóm mindennel xD

Van 1-2 ami nem megy,de no para, mert egy játék többször is fenn van.1. Driver és file explorer letöltése az alábbi linkről :

KÓD

[link]

2. Zippelj ki minden tömörített mappát, majd futtasd a setup.exe-filet

3. Csatlakoztasd a telefont a pc-hez

4. Futtasd a TkFileExplorer_2.2.exe - filet

5. Az elindított programban kattints a 'settings'- 'Com' fülre

6. Menj a 'Port' legördülő menüjére és válassz portot, majd ok.

7. 'File' - 'connect'- el elő jön a telefon filerendszere - ha mindent jól csináltál.

8. Menj az /exe/java/games könyvtárba és hozz létre egy új könyvtárat a játék nevével (jobb klikk-create)

9. A TkFileExplorer felső file rendszerében navigálj a letöltött játékhoz és drag and droppal húzd át a 2 jad/jar fileokat az elkészített könyvtárba

10. Ezzel elkészült a dolog, húzd ki az usb-t ... 'file'-'disconnect', ha még fut a file-explorer

11. Tárcsázd a telefonban a *#6984125*# karaktereket majd az előjövő menüből menj az Internalsba- és add meg a *#9072641*# masterkeyt

(Itt megjegyezném, hogy Vodkásoknak előbb *#3695147*# majd *#3971258*#kódot/masterkeyt kell megadni!)

12. Válaszd ki a 'Storage settings'-et és bökj az 'Update Java Db'-re

És ennyi!

Megjegyezném még, hogy 1szerre bármennyi játékot/programot tehetsz a telóra, ha mindent beleraktál, elég 1szer frissíteni...

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. okt. 29. 14:17
 2/4 A kérdező kommentje:
ok koszi,a gond az hogy nalam nem talal Port-ot....:(azert koszi
2010. okt. 29. 14:33
 3/4 anonim válasza:
Mert a TkFileExplorer_2.2 indítása előtt már csatakoztasd a telodat az egyik első usb aljzatba, de nem mindegy melyikbe dugod, probálgasd... Nekem a com4 volt jó. Ja és a suitot kapcsold ki...
2012. dec. 2. 18:33
 4/4 anonim válasza:
Ennél egyszerűbb mód nincs? :SS
2013. márc. 30. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!