Az iphone.-nak a 20 wattos feje csak gyári lehet?
Nem kell csak gyárinak lennie.
MFi-s legyen.
Itt van leírva mi az az MFi: [link]
És nem kell pont 20W-osnak sem lennie. A 100W-os USB-C-s Macbook adapterrel is lehet tölteni az iPhonet.
A lényeg, hogy tudja a PD - Power Delivery - szabványt az adapter.
Egyébként pedig a 20W, vagy a 30W-os Apple adapter tök jó vétel. Jó minőségű és hosszú távon ki fogja szolgálni az igényeidet. Nekem még a 18W-os van (a 20W-os elődje) immáron 6 éve a 4. telefonnal használom, töltök vele mág más eszközöket is.
„Töltő fej” – milyen idióta egy megnevezés, hálózati adapter, így hívnák normálisan.
„youtuber meg azt hogy nem úgy fejleszti ki az áramot”
Szerinted ennek mi az értelme?
Egyébként meg már leírták, hogy használhatsz hozzá másik, lehetőleg jó minőségű hálózati adaptert.
Az MFi-nek nem a minőség a lényege hanem a kompatibilitás.
Az emberek 98%-a nem jól tekeri fel a kábeleket azért mennek szét. Meg csak bedobja a táska aljára, aztán várja a csodát hogy nem megy majd tönkre.
Nekem van 10 éves lightning kábelem amit 5-6 éven keresztül naponta hordtam a táskámban, mégis teljesen egyben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!