Egy rosszindulatú androidos applikáció csak úgy férhet hozzá az adataimhoz, ha ráklikkelek egy általa küldött linkre?
Esetleg egy applikációra ahol kéri egy-két adatomat?
Különben sem adom meg soha semmi adatomat.
SMS-t nem kaptam a WhatsApp sem jelzett semmit, viszont amikor a kijelző tetejétől indított lehúzással megnyitottam az értesítési sávot,akkor ott találtam egy telefonszámot.
Ezt is törölni szerettem volna, de véletlenül megnyomtam.
Vmi feljött, de azonnal el is tűnt.
A szám nem szerepel sehol az előzmények között.
Azt olvastam, h ha vmi vírust szedtem össze, akkor lényegesen lelassul a telefon és gyorsan melegszik
Nálam ilyen nincs.
Nem nagyon érthető az összefüggés hogy mit akarsz kérdezni.
Nem csak az az egyetlen módja hogy linkre kattints.
Jellemzően ezeket tört játékokba integrálják, amik induláskor olvasási jogosultságot kérnek kontaktokhoz, fájlokhoz, képekhez.
A legtöbb rossz indulatú alkalmazás csak lopja az adatokat, de nem tesz tönkre semmit. Egy fiatal ennek a súlyos nem is érzi, csak örül, hogy a kedvenc játékához végtelenen kreditje van, nem érdekli, hogy az cserébe elloja címtárát, fényképeit, doksijait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!