Miért megy el az adatkapcsolat, ha telefonálok?
Be kell kapcsolni a VoLTE 4G hívás opciót a telefon beállításaiban, és szolgáltatói oldalon is.
Ha van VoLTE, akkor hívás közben megmarad a net (dual sim estén arra a kártyára vált a net is amin a hívás történik).
a volte felirat megjelenik nekem pontosabban volte2! ez a voice 4g hiányzik.
2019-es telefon. lehet nem lenne benne?!
Azért mert dupla SIM-et használsz(volte2-ből látszik), és ha az egyikről hívnak, és a másik kártyára van állítva az adatkapcsolat (mobilnet), akkor nem fog működni.
Próbáld ki pl: hogy a másodlagos kártyádról telefonálsz, és a mobilnet is arra van állítva.
Köszönöm a válaszokat!
Beállították nekem.
Csak azt mondták, ne használjam az 5G hálózatot mert az előfizetős ez igaz? Mert néha megjelenik az 5G de van amikor visszavált 4G+-ra!
Ha néha elő-elő jön az 5G, akkor van hozzáférésed, és nem fogsz miatta pluszt fizetni utólagosan. Legalábbis én nem hallottam még ilyenről. Vagy bennevan a csomagodban, vagy nincs.
Mindenesetre véleményem szerint még olyan korai az 5G, főleg itthon, hogy teljesen felesleges használni, kivéve ha egy nagyon jól kiépített lefedettség között ingázol/laksz. Csak jobban meríti az akkut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!