Ha nem akarok okos telót, csupán egy olyan nyomógombost, amin van net, megtudom nézni az időképet reggel, zenét tudok hallgatni rajta, melyik telót ajánlanátok?
#21: Ez nem a "felnőtthöz méltó önuralmon" múlik.
Az alkalmazások - amik használatát társadalmi nyomásként erőltetik (aki meg ezt ellenzi, azt egyből alusisakos bolondnak titulálják) - készítői tudatosan úgy alakítják ki azokat, hogy egy egészséges, önuralommal rendelkező emberben alakuljanak ki ilyen jellegű problémák (hisz a "függés" nekik használati idő, ami megtekintett hirdetés, tehát profit).
Tök jó hogy így vizáztok, de valaki tudna ajánlani egy típust?
Úgy tudom pl a Nokia 3310-es futtatja a java appokat.
Sajnos nem tudom a 3210-es, vagy más teló képes e erre.
Szóval jelenleg nálam eddig 2 alternatíva van.
Vagy Nokia 3310, vagy Nokia 225 4g.
A Caterpillar lenne a 3. de azt nem tudom hogy futtatná e a java appokat.
Az álmom egy Nokia c2-01 lenne, de gondolom azokhoz már nem lehet aksit venni, plusz használtan tutira karcos lehet a kijelzője, ami engem sajnos zavar
Nézd, tényleg nem tudunk ajánlani ilyen típust. Ezek már mind kizárólag szutykok. De komolyan.
Még 2008-ban kaptam egy funkció telefont (alias buta telefont) gimisként, de az jóval több mindent és jóval jobb minőségben tudott, mint egy ilyen 3310-es, pedig már akkor is elkezdtek gyorsan terjedni az okostelefonok. Van mobilarénán teszt, olvass bele, nézd meg a kommenteket. Esküszöm hogy nem jók ezek semmire.
"Az álmom egy Nokia c2-01 lenne"
Ami 2011-es kiadású, 3G-s, azt a hálózatot meg kis hazánkban lekapcsolták, így mobilnetre nem igazán alkalmas.
"Úgy tudom pl a Nokia 3310-es futtatja a java appokat."
A hagyományos, 200-ben kiadott 3310-es nem.
A 2017-es kiadás ( [link] ) Java alapú operációs rendszere van, de az is 3G-s (a kínai változata 4G-s, de az nem kapható Európában).
"Sajnos nem tudom a 3210-es, vagy más teló képes e erre."
A 3210-es újra kiadja a HMD:
ez már 4G-s, elvileg böngészni is lehet majd vele:
"hogy futtatná e a java appokat"
A Java appok elavultak, nem igazán fejlesztik őket.
"A Caterpillar lenne a 3. de azt nem tudom hogy futtatná e a java appokat."
A mostani modelljük a CAT B40:
volt benne elrejtve Opera Mini, de kiszedték:
Én ajánlani nem fogok, de az előző javasolta az új Nokia 3210-et. Ahogy írtam a 11-ben:
Felesleges, csak hívás+sms-re jó. Az internetes képességei teljes mértékben elhanyagollhatóak. Meg a többi "új Nokia" is, ugyanaz az ócska rendszer van rajtuk.
Ezekben az S30+ nevű rendszer van. Elvileg van rajta Opera Mini-szerű böngésző, elvileg internetezhetne is, gyakorlatban viszont az S30+ rendszeren semmi normáli internetes tevékenység nem végezhető. Tudom, van a cégnél pár ilyen tipus, próbáltam. Tehát még egyszer kérdező: hívás+sms, reálisan erre számíts. Az S30+ javára sem képes (és miért támogatna egy kihalófélben lévő formátumot?)
A régebbi Symbianos Nokiákkal meg az a baj, hogy nem ismerik a mai protokollokat, titkosításokat, amiket a mai webszerverek elvárnak. És persze a 3G/2G. Pár hónapja beraktam egy simkártyát az öreg Nokia N97 minibe. Tudod mire volt jó? A régi poén = hívás+sms.
Hát a Mobilarena tesztben a 3310-esről, azt írták futtatja a javat.
Szóval ha ez valóban helytálló, akkor azt venném meg a java játékok miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!