Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb és miért?...

Melyik a jobb és miért? (iphone 4 v. nokia e7)

Figyelt kérdés
nem tom melyiket válasszam mindegyik ugyan úgy tetszik(ha tehetném mind a kettőt megvenném de csak 1-et tudok)ja és más telefont ne ajánlatok
2010. okt. 28. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
figyelmeztetés: iphone 4 törik multko lehülyéztem vkit aki irta te tényleg..egyetlen jo apple ami nekem is tetszik pedig utálom öket mint a szart...3gs az jo. nokiát e7 nem ismerem.
2010. okt. 28. 17:42
 2/5 anonim válasza:
IPHONE.
2010. okt. 28. 17:42
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi kommenteket
2010. okt. 28. 18:01
 4/5 bp1985 ***** válasza:
Nokia. Nem zárt oprendszer, nem kell jailbrake, sok hasznos, értelmes program. Ja, és ami fontos, hogy nincs túlárazva, mint IPhone.
2010. okt. 28. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:

IPhone 4 , Nem hiszem h törik, nekem 3Gsem van (még) és már párszor ejtettem le képernyővel lefelé,de nem tört össze, mellesleg van 1-2 ezerért Bumper az Iphone 4re, és lásd az eredményt:

www.youtube.com/watch?v=aZba_sgnGQw

2010. dec. 1. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!