Miért nem tudom megnézni az MMS üzenetemet?
Figyelt kérdés
Van egy Nokia telefonom, és nem tudom megnyitni az mms-t. Valamiért úgy akarja megnyitni, hogy egy URL, vagy nemtom milyen címet kell megnyitni, és ott lenne ELVILEG. De nincs ott. Nem lehet úgy hogy egyszerűen csak megnyitom, és nem kell internet se semmi, hanem rögtön nézhetem a képet? Nagyon fontos lenne! Kérlek seígtsetek!2010. okt. 28. 16:51
1/3 anonim 

válasza:

Nem..:S
Nekem se engedte így..:Sbár nekem samsungom van, de elvileg mms fogadásra alkalmas..
Más nem maradt, neten kellett nekem is megnéznem..:S
2/3 A kérdező kommentje:
és hogy lehet megnézni neten?
2010. okt. 28. 18:35
3/3 anonim 

válasza:

attól függ hogy milyen szolgáltató vagy van a neten ilyen központjuk, meg ami jött sms hogy mms-t kaptál ott van egy link azt kell megnyitni itt a szgépen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!