Xiomi red...mi okos telon hogy tudom memoriakartyarol a szerzodeseket testreszabni (datumok,szemelyes adatok atirasa,uj mondatok beleirasa) ? Milyen ingyenes app vagy milyen szovegszerkeszto kell hozza? Hova es hogy teszem a memo kartyat benne?
Pendriveba teheto memokartyan van jelenleg a szerzi. Hogy kerul at a teloba? Hogy es hova mentsem ,ha beteszem a memokartyat a telomba?
Windows asztali geprol word dokumentunba vannak memokartyara teve a szerzik. Nincs rajta netcsatlakozas,mert nem tudom /nem akarom frissiteni /nem akarok foglalkozni a virusvedelemmel.
Magyar nyelven is kell tudnom szoveget irnom ekezetes betukkel.
Xiomi redmi note 10 plus telon dolgoznek.
A nyomtatom (canon pixma mg2555s) wifis,telorol hogy nyomtathatok ha az asztali gepen nem lehet net?
Minden segitseget koszonok.
Iphone-ra at tudom e kuldeni a szerziket,h ott is tudjam szerkeszteni?ott milyen szovegszerkesztoket talalnek? (Ez masodlagos problem)
A telomba beteszem a memokartyat. Hova mentem a szerzoket a telon belul?
Hogy lesz rajta eord kompatibilis szovegszerkeszto ?
Oda mented ahova akarod.
A szövegszerkesztőt meg jó eséllyel le kell töltened hozzá
Mindenkit felpontoztam. Koszonom!
Megtalaltam az sd kartyatartot es sikerult letores nelkul kinyitni
es nem zoldul be a kartya ikon. Mi a baj? Arra az oldalra tettem az sd cdipjet,amerre a simet.
Nem jutom a doksikhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!