Az Airpods3 miben másabb-jobb, mint az Airpods2? Még sosem volt bt fülesem, nem tudom, mit kell-érdemes nézni
Én elvesztettem az Airpod 2-m És vettem egy Airpods hármat! Úgy akartam hogy veszek Airpod 2 Újra, de gondolkoztam és rájöttem hogy csak 16 000 Ft-tal- drágább a hármas és kockáztattam. Hát mit mondjak, előbb mondom a külső eltéréseket. mivel a hármason nagyobb a fej , így akinek kicsi a füle könnyen kicsúszik, de ha pont beleillik akkor jobban zár és így a hangzás is jobb lesz nekem tökéletes a fülembe, mondjuk a kettes is jó volt, ezzel sincs gond Még ha eszek én zenét hallgatok akkor se csúszik ki szaladtam is akkor se esett ki. Ja és Rövidebb a szára és nem érintésérzékeny mint a kettes, hanem nyomásérzékeny. Van rajta térhangzás adaptív hangszínszabályzás, fej követés
,valamivel részletesebb a hangzás és a különbség ennyi. Én a helyedbe a ketteset venèm, Nagyon szerettem a kettest jobban mint ezt hiába ez egy hajszállal jobban szól És egy hajszálnyival jobb az akkumlátora de sem Fogod észrevenni főleg ha be van kapcsolva a hang javítók, Annyit nem ér hogy egy kicsivel előbb teret ad , De annyival nem szó jobban hogy egy órával kevesebbet bírjon mert az be van kapcsolva 1.00-val kevesebbet bír a hármas és úgy már egálban lesz a kettessel én ki szoktam kapcsolni. a kettes nagyon jó árba van 50 alatt már megtudod venni, ha van még készleten. Ja és ha tudtam volna ha hármas csak ilyen kicsivel jobb, akkor a kettes vetten volna, mert hiába 16 000 Ft, se ide se oda jobban szerettem a kettest de ezzel sincs gond!
Összegzés hát nem tudom nem merném rá mondani hogy jobb a hármas, A kettes az a fülbe kényelmesebb, a hármas talán ergonómiailag pl a számok váltása ilyenek kényelmesebb.
4/5
De azt tedd hozzá hogy az Arpods Pro 2, majdnem kétszer annyiba kerül mint egy hármas. Azért nem mindegy a hármas 70 körül mozog még a pro kettő a hivatalos boltban veszed 100 felett van. És így ha már az arpods kettes nem sokban marad el a hármastól inkább vegyen ketteset 45 000-ért újan! De ha telik neki akkor persze a pro kettő nagyon brutális de éppen ezért annyira drága!
Sziasztok!
Köszönöm szépen, hogy írtatok!
Ha bármi beleférne biztosan a prot venném, így viszont a 2-esre esett a választásom. Köszi a segítséget!
7. Apple Beats Studio Buds+ ?
Jobb mint egy sima airpods, de olcsóbb mint a Pro. Magyarországon kevésbé ismert, annak ellenére hogy az Apple gyártja. Én tapasztalatból mondom hogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!