Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Airpods3 miben másabb-jobb,...

Az Airpods3 miben másabb-jobb, mint az Airpods2? Még sosem volt bt fülesem, nem tudom, mit kell-érdemes nézni

Figyelt kérdés
Sokévre venném, I14-hez
máj. 7. 22:26
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
Ráírták a dobozra hogy 3.
máj. 7. 23:08
 2/9 Veteránmacska ***** válasza:
100%

Én elvesztettem az Airpod 2-m És vettem egy Airpods hármat! Úgy akartam hogy veszek Airpod 2 Újra, de gondolkoztam és rájöttem hogy csak 16 000 Ft-tal- drágább a hármas és kockáztattam. Hát mit mondjak, előbb mondom a külső eltéréseket. mivel a hármason nagyobb a fej , így akinek kicsi a füle könnyen kicsúszik, de ha pont beleillik akkor jobban zár és így a hangzás is jobb lesz nekem tökéletes a fülembe, mondjuk a kettes is jó volt, ezzel sincs gond Még ha eszek én zenét hallgatok akkor se csúszik ki szaladtam is akkor se esett ki. Ja és Rövidebb a szára és nem érintésérzékeny mint a kettes, hanem nyomásérzékeny. Van rajta térhangzás adaptív hangszínszabályzás, fej követés

,valamivel részletesebb a hangzás és a különbség ennyi. Én a helyedbe a ketteset venèm, Nagyon szerettem a kettest jobban mint ezt hiába ez egy hajszállal jobban szól És egy hajszálnyival jobb az akkumlátora de sem Fogod észrevenni főleg ha be van kapcsolva a hang javítók, Annyit nem ér hogy egy kicsivel előbb teret ad , De annyival nem szó jobban hogy egy órával kevesebbet bírjon mert az be van kapcsolva 1.00-val kevesebbet bír a hármas és úgy már egálban lesz a kettessel én ki szoktam kapcsolni. a kettes nagyon jó árba van 50 alatt már megtudod venni, ha van még készleten. Ja és ha tudtam volna ha hármas csak ilyen kicsivel jobb, akkor a kettes vetten volna, mert hiába 16 000 Ft, se ide se oda jobban szerettem a kettest de ezzel sincs gond!

Összegzés hát nem tudom nem merném rá mondani hogy jobb a hármas, A kettes az a fülbe kényelmesebb, a hármas talán ergonómiailag pl a számok váltása ilyenek kényelmesebb.

máj. 8. 04:00
 3/9 anonim ***** válasza:
máj. 8. 08:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenben jobb egy nagyon kicsit. Egyébként én biztosan nem vennék sima Apple airpodsot mert ennyi pénzért nem vennék zajszűrés nélküli fülhallgatót. Hangzásban is van jobb. A Pro modellek viszont zseniálisan jók. A Beats-ek is. Én akkor már inább azt vennék mint sima airpodsot és ugyanúgy Apple.
máj. 8. 09:14
 5/9 anonim ***** válasza:
máj. 8. 09:35
 6/9 Veteránmacska ***** válasza:
100%

4/5

De azt tedd hozzá hogy az Arpods Pro 2, majdnem kétszer annyiba kerül mint egy hármas. Azért nem mindegy a hármas 70 körül mozog még a pro kettő a hivatalos boltban veszed 100 felett van. És így ha már az arpods kettes nem sokban marad el a hármastól inkább vegyen ketteset 45 000-ért újan! De ha telik neki akkor persze a pro kettő nagyon brutális de éppen ezért annyira drága!

máj. 9. 01:05
 7/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szépen, hogy írtatok!

Ha bármi beleférne biztosan a prot venném, így viszont a 2-esre esett a választásom. Köszi a segítséget!

máj. 9. 19:46
 8/9 anonim ***** válasza:

7. Apple Beats Studio Buds+ ?

Jobb mint egy sima airpods, de olcsóbb mint a Pro. Magyarországon kevésbé ismert, annak ellenére hogy az Apple gyártja. Én tapasztalatból mondom hogy jó.

[link]

máj. 9. 22:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet! Ez jonak tűnik. Nem hallottam még róla soha.
máj. 12. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!