Iphone 14 Pro vélemények?
Mennyit bír az aksi normál használat mellett? (nem egész napos nyomkodás)
Miert ezt választottatok, illetve ha mas mellett döntöttek miért?
Kis telefont szeretnék, ezért gondolkoztam ezen a típuson.
Olyan véleményeket szerettem volna, akik használják es valos akku időt tudnak mondani. Általában az ilyen teszteken mindig jobb szinben vannak feltuntetve.
Köszönöm a választ
15 Pro sokkal jobb, nem kerül sokkal többe szóval én biztos nem vennék 14 Pro-t. Nyilván nem rossz telefon, nem arról van szó de a régi Pro-k mindig jól tartják az árukat, a 15 Pro meg eleve olcsóbban nyitott, mint a 14 Pro ezért elég hasonló áron lehet beszerezni.
Nincs mellette igazából érv.
Köszönöm a válaszokat!🙂
Soha nem volt még iphone-om ez lemaradt a kérdés végéről.
Mennyire fals infó hogy a 15os széria nem sikerült olyan jól, mint a régiek vagy miért mondhatjak?
Ne nézzétek hülyének, most hasonlítottam össze a 2 telefont es tényleg nem sokban ternek el es arban is szinte pár ezer forint a különbseg. Ami a 15os mellett szólhat hogy még kisebb.
Viszont mivel nem vagyok kepben az iphone-okkal, miota van itt is type c csatlakozó? Ez meglepett
És még egy kérdés, mert androidnal tudom, hogy egyszerűbb a képek fájlok mentese, atvitele.
Az uj iphonenal, ami mondjuk már type c-t tud, tudom használni a 2 oldalu pendrive-ot hozzá?
Most arra mentettem a dolgaimat
Tudod a pendrive-ot használni hozzá, ezzel a legegyszerűbb a fájlátvitel, de Lightning-gal is működik, csak kell egy USB adapter.
Hogy a 15-ös széria nem sikerült olyan jól, inkább azt mondom, jobban sikerült, mint anno a 14-es széria. De mindig vannak ilyesfajta hírek is. Pár hétig ezen lovagolnak, aztán elfelejtik.
Ha teheted az újabbat válaszd, lassan ez is 1 éves modell lesz, a 14-es meg 2 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!