Miért nem csökken az Iphone-ok ára? 13 mini 128 gb
Én arra tudok gondolni, hogy az új szériák szeptemberben jönnek ki és mivel te október-november környékén nézted ki így már lehet, hogy az a csökkentett ára.
Szerintem leghamarabb szeptember környékén fog majd csökkenni amikor jön az újabb iphone.
Mert a Mini szériát kinyírták és ott a 13 Mini utód nélkül.
Inkább vegyél sima 13-t.
6-os vagyok, példának okáért:
Olyan ritka az ilyen, mint a fehér holló.
Aki nem tud megbarátkozni a nagyobb mérettel kénytelen ennyiért is megvenni, így működik a piac.
#5.
SE szériát felejtsük el, olyan, mintha egy trabantra raknák V6-os.
Pocsék üzemidő, rossz kijelző, gyenge kamera.
Tetszőleges A szériás Samsung úgy felmossa vele a padlót ahogy illik, még egy ezer éves A52 is sokkal jobb telefon attól...
8-as vagyok, most miért lettem lepontozva?
Szerintem nagyon jók az iPhone-ok, de a Pro szériát leszámítva az összes túl van árazva a konkurenciához képest és még kevesebbet is nyújtanak.
A SE széria meg a legnagyobb lehúzás, 4,7"-os ezer éves IPS kijelzőt beletettek egy 8 éves telefon házába, meg egy szintén régi kamerát.
Igazából azon túl, hogy beleraktak egy új SoC-t, meg 4GB RAM-t sok modern nincs. Cserébe az árcédula az elég vastagon fogott, a marketingesek biztos jót röhögtek, hogy ilyen szemetet is sikerül eladniuk ilyen drágán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!