Nem tudok kilépni a Samsung fiókból, mert kéri a jelszót, az email nem érkezik meg. Ha gyári visszaállítást végzek, akkor utána ugyan úgy fogja kérni a samsung fiókot?
Itt ki tudsz jelentkezni, ha belépsz a fiókadatokkal. Esetleg ha szükséges, akár email címet is módosíthatsz.
"Ugyanúgy egy szót, te analfabéta."
Szerintem a te hozzászólásodban sokkal nagyobb nyelvtani hiba van, mint amekkorát az én kommentemben olvashattál. Olvasd el még egyszer, amit írtál, és majd csak azután legyél okos.
"Legalább az anyanyelved tanuld meg te gyászhuszár."
Te ilyen C típusú találkozás vagy? Csak mert egyedül azoktól, pontosabban azok legaljától hallottam eddig a gyásszal kapcsolatos megjegyzéseket egy másik ember felé.
Mellesleg miből gondolod azt, hogy a Magyar az anyanyelvem? Simán lehet, hogy a Magyar csak másodlagos a számomra. Nem is ismersz!
#1:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod! A második válaszolóval ellentétben, te a "hasznos válasz" jelet kaptad a válaszodra tőlem.
Közben megérkezett a Samsungtól az Email, amivel ki tudtam lépni, és így már meg tudtam csinálni a gyári beállítást a beállításokon keresztül is, és már jó minden.
" sokkal nagyobb nyelvtani hiba van"
Igen, egy elgépelés a kapkodás közben sokkal nagyobb hiba, mint két teljesen odanemillö (nics hosszú ö-m ebbe nem éri belekötni) szót odabiggyeszteni egy helyett.
Ez ugyanaz a ló. <-> Én ugyan az a típus vagyok, aki szeret enni, de most kihagynám.
"Te ilyen C típusú találkozás vagy?"
Tehát akkor te ilyen neonáci típusú találkozás vagy, hogy számít a másik származása? Egyébként nem.
De érdekes, hogy a balkáni népkre jellemzö, hogy a kritikára felháborodással reagálnak.
"Mellesleg miből gondolod azt, hogy a Magyar az anyanyelvem?"
Azért az látszik. Még abban is biztos vagyok a szóhasználat alapján, hogy nem felvidéki, vagy erdélyi magyar vagy. Még azt is felismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!