Huawei p20 lite-on miért nem tudom a telefonhívást felvenni? Többi lent.
Figyelt kérdés
Cseng, de mintha a telefon alkalmazás le lenne fagyva, nem lehet rákattintani a felvevő gombra, se a pirosra. Fel hívni fel lehet másokat, de akkor meg lerakni nem tudom, elsötétül a kép. Más működik rajta, csak mintha a telefon alkalmazás hülyült volna be. Kikapcsolás után is ilyen.2024. ápr. 28. 22:39
1/4 anonim válasza:
Az enyém ugyanezt csinálja és a kolléganőmé is. A múlt hét elején kezdte mindkettő. Te vagy a harmadik. Szerintem ez egy üzenet a gyártótól, meg is rendeltem az új telefont, de hátha van valakinek szakmai válasza.
2/4 Lájsz válasza:
Sajnos ez nem a készülék hibája, a Google szórakozik. Ott próbálnak keresztbe tenni a Huaweinek ahol csak lehet, most pedig megtalálták ezt a mostani dolgot.
A megoldás :
Töltsük le a play áruházból a Right Dialer alkalmazást, ami gyakorlatilag egy másik tárcsázó. Telepítés után indítsuk el, adjunk meg neki minden engedélyt amit kér, és a probléma el is tűnt.
Remélem tudtam segíteni. 😉
3/4 A kérdező kommentje:
Ha nincs bekapcsolva a net a telefonon, a google hogy tud matatni a telefonban?
2024. máj. 16. 16:16
4/4 anonim válasza:
Nekem is ez volt a problémám, a kettes válasza segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!