Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom felfüggeszteni a...

Bögyös Dávid kérdése:

Hogyan tudom felfüggeszteni a TalkBack funkciót, ha sehol nem találom rá a lehetőséget?

Figyelt kérdés

Fel szeretném függeszteni a TalkBack funkcióját, arra lennék kíváncsi, hogy miért nem tudom?

Az új telefonomon nem tudom felfüggeszteni a funkciót. Nem reagál a hangerő gombok együttes lenyomására, és a TalkBack menüben sincs benne. Mit lehet ilyenkor tenni, hogy megtaláljam, esetleg lehet, hogy nincs is már ilyen funkció?

#TalkBack felfüggesztése #hová tűnt a felfüggesztő funkció #TalkBack menü #eltünt funkció #vakok és gyengén látók
2024. ápr. 27. 13:09
 1/2 anonim ***** válasza:
2024. aug. 13. 13:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a linket. Bár ezzel most nem tudtam meg többet, az oldalt is megtalálhattam volna, viszont én saját tapasztalatokra gondoltam, arról beszélgetni, nem egy linket bemásolni, amit én is megkereshetek, de attól még köszi a próbálkozást.
jan. 18. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!