Samsung GalaxyS, Iphone 4 vagy HTC Desire?
Figyelt kérdés
Ti melyiket választanátok?
Lécci indokoljátok is hogy miert
2010. okt. 27. 20:31
1/5 bp1985 válasza:
Desire. HTC a világ legjobb telefongyártója. Jönnek majd az iphone userek, hogy a htc az sz@r, meg mittomén. ájfon villogni, gizdázni jó, meg ha megunod, a fém részét odaadhatod valami bodzaszedő fémtelepesnek.
2/5 A kérdező kommentje:
és a galaxy s?
2010. okt. 27. 21:27
3/5 bp1985 válasza:
Az sem rossz, bár azt nem ismerem. IPhone 4 nem ér annyit, amennyibe kerül. Desire az jó árba van. De ha pesti vagy, akkor a speedshop-ba ki tudod próbálni mindhármat.
4/5 anonim válasza:
az Iphonnál csak a névért fizetsz, bár kapsz érte vaalmit..
de amit az iphone nyujt, annál más mobil tobbet ad és olcsóbban,
mostanában elég kelendok a HTC-k, nekem HTC HD2 kell vagy HD7..
A Samsungokat ugy alapjában nem dicsérik, de a Galaxy S-t igen..
úgy alapjában a HTCrol kaptam a legjobb véleményeket.
5/5 anonim válasza:
Galaxy S!!
a Samsung már magába rohadt jou telefonokat gyárt. ez alol a Galaxy S sem kivétel... SZtem se ér az Iphone annyit, mit amennyit kérnek érte. ÉS a GAlaxy S többet is tud, mint az Iphone. A HTC-rol nem tudok semmit mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!