Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 12 Pro Max, 13 Pro...

IPhone 12 Pro Max, 13 Pro Max, 14 Pro Max vagy 15 Pro Max?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 4 éves iPhone XR-ről váltanék. Ti melyiket vennétek inkább? A 11 Pro Maxot már nem akarom, mert nagyon régi.

ápr. 23. 12:15
1 2
 11/19 Morzsi007 ***** válasza:
42%
Ja, a kérdésre a válasz, ha megteheted, akkor a legújabb modellt válaszd, 15-ös szériát.
ápr. 23. 13:34
 12/19 anonim ***** válasza:
12%
Ha a 9-esen múlna még mindig barlangban élnék, mivel elvileg abban is lehetne élni...
ápr. 23. 15:07
 13/19 anonim ***** válasza:
73%

2-es vagyok.

Még valamit kifelejtettem pedig hatalmas előny a 15-ös széria mellett.

Az akkumulátor sokkal jobb minőségű lett:

[link]

Hivatalos Apple közlemény szerint:

"Batteries of iPhone 14 models and earlier are designed to retain 80 percent of their original capacity at 500 complete charge cycles under ideal conditions.* Batteries of iPhone 15 models are designed to retain 80 percent of their original capacity at 1000 complete charge cycles under ideal conditions.*"

Szóval ha időtállóságot vesszük jelenleg sokkal jobb a 15-ös széria fölényesen.

Az EU-s döntések végett az Apple kicsit meg lett szorongatva...

ápr. 23. 15:19
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem élnénk barlangban. Egyszerűen csak lekorlátoznám az embereket, hogy 100,200,300 év múlva is élhető legyen a bolygó. Ha nem előbb, de utóbb be fog következni, hogy ki lesz mérve még a vizünk is. ;)
ápr. 23. 21:16
 15/19 anonim ***** válasza:
53%

#10 Ez azért sem igaz, mert a Google már többször bizonyította, hogy $400-ért is lehet olyan telefont gyártani, ami évekig működni fog. 4 éves a 4a-m...

Kérdező: nyugodtan égesd csak a pénzed, nem az én bajom. Az apple pedig jót röhög az ilyen fajta embereken, akik gondolkodás nélkül megveszi jó drágán az eszközeiket, de negyedét se használják ki. Ettől gazdagodott meg az egész cég az utóbbi pár évben. És nem, nem fogják tovább bírni, mint egy olcsóbb (értsd: nem $1200-os, hanem $500-os) minőségi telefon.

ápr. 24. 02:22
 16/19 Morzsi007 ***** válasza:
22%

Attól gazdagodott meg a cég az utóbbi pár évben, mert az emberek akkor is megveszik a telefonjaikat, ha nem használjàk ki 100%-ban?

És ezen jót röhög. :)))

Uram, magának baj van az elméjével.

Azért mert Te sóher vagy, vagy nem veszel drága telefont, mert nem telik rá, azért nem kell ökörségeket írni. Ha egyszerűen meg nincs igényed ilyen telefonokra, akkor meg ne foglalkozz vele, van aki ilyet szeretne és megveszi. Pont.

Hidd el, egy olcsó telefont 3-4 évesen nem olyan lesz használni, mint egy felsőkategóriásat, ez csak egy része a dolognak. Kameráról nem beszélve, én pl azt a részét is használom rendesen, és nem tiktok video gyártásra.

ápr. 24. 06:54
 17/19 anonim ***** válasza:
61%
Jah, főleg, hogy az emberek többsége 1-2 évente lecseréli függetlenül a tartósságától. De mi lenne, ha a gyártók eleve tartósra terveznék az eszközeiket? Jah, hogy akkor nem pörögne a gazdaság... Az a helyzet, hogy ez a marketing hatása. Elhiteti veled, hogy neked erre szükséged van. Ez a narratíva úgy beépül az emberbe, hogy azt képzeli, ez a saját gondolata.
ápr. 24. 10:10
 18/19 anonim ***** válasza:
59%

#16 Tudod mennyien veszik ezeket, mert státuszszimbólum? Elég sokan..

Nem vagyok sóher "drága" telefont venni, csak minek költsek $1000.t egy telefonra mikor az $350-os ugyanúgy megtette azt arra, amire kellett 4 évvel ezelőtt? Bárki, aki nem használja ki a tulajdonságát egy drága telefonnak és azért veszi meg, mert az a legdrágább, buta. De vegyétek csak évente, így gazdagodnak meg :) Az én "olcsó" 4a-m 4 éve kivállóan szolgált engem szinte minden téren. Kamerával sincs gond, ez egy Pixel és nem valami olcsó Samsung vagy kínai xiaomi. Most tervezem lecserélni egy 8 Pro-ra, mert az akkumulátorja 4 év kemény használat után már nem az igazi. És a sok Pro/Ultra modell használóval ellenben, én ki fogom használni tudását, mert nem csak közösségi oldalakra használom telefonom. Sőt, arra használom a legkevesebbet.

Akinek nem inge, ne vegye magára. Valamiért te mégis nagyon magadra vetted.

ápr. 24. 17:34
 19/19 anonim ***** válasza:
33%

Ez is csak egy vélemény 18-as.

Hadd döntse már el mindenki mit vesz, buta meg aki ítélkezik és más pénztárcájában turkál...

ápr. 24. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!