Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Nokia E52ről?

Mi a véleményetek a Nokia E52ről?

Figyelt kérdés
Esetleg van valakinek, vagy ismerősödnek? Nagyon megtetszett, de azt hallottam róla, hogy nem valami jó. Remélem csak rosszul hallottam. :)
2010. okt. 27. 18:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Én egy éve használom, szeretem nagyon. Gondom nem volt vele még sosem :)
2010. okt. 27. 19:00
 2/10 A kérdező kommentje:

Már olyan rég óta ki van adva?:O

Am köszi a válaszod! :)

2010. okt. 27. 19:01
 3/10 anonim ***** válasza:
nem túl kiemelkedő (közepes tudás), szépen csomagolva. én ennyi pénzért olyan telefont vennék, ami tud is valamit, de te tudod.
2010. okt. 27. 19:09
 4/10 _- ThOmAs -_ válasza:
igazából nem is az ár hanem a tudás a lényeg és pedig vannak olyan helyek ahol elég húzós az is. én nem tudom hogy te milyen környéken laksz de gondolom nem fogsz 300km-tert utazni azért hogy olcsóbban megkapd.
2010. okt. 27. 19:25
 5/10 anonim ***** válasza:
hát szerintem másfél éves modell minimum.elegáns felnőttes készülék.fiataloknak inkább bulisat ajánlok, én a munkámban is kamatoztatom a tudását :)
2010. okt. 27. 19:26
 6/10 A kérdező kommentje:

16 éves vagyok. Az előző 2 telefonom kinyitható és csúsztatható volt. Mindkettőnél elromlott a flat-kábel. A kinyithatósnál a képernyő romlott el, a csúsztathatóssal meg nem lehet telefonálni. Ezért szeretnék normál telefont venni. (az érintőképernyős telefonok nem jönnek be)

19:09es válaszoló: Mit értesz az alatt, hogy nem túl kiemelkedő? És tudásban mit értesz? Mi lehetne jobb?

Szerintetek, akkor milyen telefont vehenék, ami ehhez hasonló?!

2010. okt. 27. 19:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez a telefon nekem is tetszik és néztem a termékjellemzőit , nem lehet azt mondani hogy egy buta telefon ... Viszont drága , ennyiért én inkább egy n95 8gb -osra ruháznék be , igaz az flippes .
2010. okt. 28. 12:22
 8/10 anonim válasza:
én is kb. 1 éve büszke tulajdonosa vagyok eme csodálatosságnak, jó készülék de a készülékház gyenge(1X leejtettem és darabokra hullott szét és nagyon körülményesen lehetett összerakni, a kijelző fölötti fedő is könnyen elválik, mivel csak ragasztva van.) de ez annyira nem gáz, viszont az igen, hogy egyik pillanatról a másikra eltűnt az amúgy is csekély belső memóriájának több mint 3/4-e, és folyamatosan csökken... és ezzel nem tudok mit csinálni, (legalábbis még nem találtam rá gyógymódot).
2011. jún. 20. 14:55
 9/10 anonim válasza:
Sokkal inkább ajánlom a Nokia c7-et (bár én sem szeretem az érintőkijelzőt), vagy a Nokia c3-at.
2011. jún. 20. 14:57
 10/10 A kérdező kommentje:

Kedves hozzászóló, aki panaszkodott a memóriára:

Hogy érted azt, hogy eltűnik a memória? :O

Egyik pillanatról a másikra eltűnik a szabad helyed a micro SD kártyáról? :O

2011. jún. 20. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!