Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az előfizetéses, szolgáltatos...

Az előfizetéses, szolgáltatos telefonok lehúzások?

Figyelt kérdés
Nézem az ajánlatokat. Pédául a yettelnél egy 0 ft-ért kihozható galaxy a35 amire 2 év alatt teljesen ki van fizetve, addigra már 400e elkérnek egy 100e telefonért. Ha ilyen rossz ajánlatok vannak mégis miért vesz mindenki szolgáltatós telefont?

ápr. 20. 12:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%

Annak lehúzás, aki van annyira buta, hogy olyan csomaggal veszi meg amire nincs szüksége, mert csak azt látja, hogy úgy mennyivel olcsóbb a telefon a szolgáltatónál, mint boltban.

Voltak már itt ilyen kérdések, hogy hogyan tudna kiszállni belőle, mert rájött, hogy nem telefonál, netezik annyit amennyivel drágább csomagba kényszerítette magát.

ápr. 20. 16:32
 12/15 anonim ***** válasza:
88%

Egy kollégámmal egyszer összefutottam a szolgáltató ügyfélszolgálatán, mert éppen a céges flottás dolgaim intéztem, ő meg az ex csajával egy előfizetésen volt, és ahelyett akart másikat. Szóval mire elkészült, mondta hogy kicsit drága. Nézem a papírját, mindenből a legdrágább 2 évre lekötve. Kérdezem hogy ezt mind kihasználja, Azt mondja nem, de ezt ajánlották. De mondom, neked kellett mindenképpen hűségidő meg ilyenek? És akkor derült ki, hogy ő nem is tudta, hogy anélkül is válthat csomagot, vagy egyebet. Mert annyira bele van delejezve az emberekbe a hűségidő, hogy ő gondolkozás nélkül belement. Most várhat 2 évet megint mire olcsóbbra válthat.

Én az előfizetésre nem szoktam kérni 2 évre lekötést, hiába ad kedvezményt, hanem váltogatom időnként a díjcsomagokat az igényeimnek megfelelően, ezzel sokkal többet spórolok, mint a havidíj kedvezménnyel a hűségidőre. Van amikor 3 hétre kell full korlátlan net és beszéd külföldre is, és van úgy hogy net sem kell, stb., pedig ki tudnám fizetni.

ápr. 20. 21:41
 13/15 anonim ***** válasza:
13 na tessek, o is egy hulye konzumproli!
ápr. 20. 22:31
 14/15 anonim ***** válasza:
55%

#13 a csomag díj és a mobil részlet csomag 2 különböző dolog. Lehet úgy is előfizetéses mobilt igényelni, hogy nem vállalunk hűségidőt. De akkor a mobil sokkal drágább lesz. Ahogy a részletfizetés is, ha azzal kérem. Mivel az sem kötelező.

De ugyan így van a már meglévő előfizetéses csomagnál;ha lejárt a hűségidő akkor csak jóval drágábban lehet másik készüléket rendelni.

Tehát ha valaki igazán olcsón akar mobilt és nincs pénze egyben megvenni, akkor a legjobb ha 2 éves hűségre veszi, és minél nagyobb díjcsomagot választ hozzá.

ápr. 21. 14:03
 15/15 gabeesz007 válasza:
100%

nekem kártyás szolgáltatásom van telekomnál. a korlátlan net 9900 ft. Most akartam venni telefont,mellé a korlátlan net 13 ezer ft. VAgyis 3ezer ft-tal drágább. Adnak készülék kedvezményt 50 ezret + 2éves hűséget kötsz vagyis 24X3ezer ft-tal drágább a net.

Ezt az ostobák veszik be! Ne legyél buta! Behúzás! használd az árukeresőt és megkapod szolgáltatás nélkül ugyanannyiért vagy olcsóbban!

máj. 19. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!