1 nyugger mit tehet? Galaxyj6 nem kapcsolbe/tolt Bal felso sarokban: ddi:mmc_tradfald FAPLOCKOFF OEMLOCKON WARANTYVOID:8x8 QUALCOMMSECUREBOOTENABLECSB SECUREDOWNLOADENABLE ERROR:CANNOTREADBOOT Can'tgetfdt download mode Stb
Itt nem a töltő lesz baj.
Írja a nyűgjét: "ERROR:CANNOTREADBOOT"
Nem tud bootolni, mert vagy le lett törölve róla az android vagy elköszönt a memórichip az alaplapon.
Hogyan jelentkezett ez a jelenség?
Ha csak simán bekapcsolod, mit látsz?
Egy képet is dobhatnál a hibaüzenetről: imgur.com
Ezt találtam: beírtam a Google-ba, hogy galaxy j6 reboot.
Te is írd be, aztán ott mazsolázgathatsz, hátha sikerül.
Ha van angolul tudó családtagod, vagy csak ismerös, akkor segíthetnek a videó megértésében.
Recovery módba talán vissza lehet állítani a rendszert. Ha persze tényleg nem a memóriachip halt meg.
Amikor még működött, nem volt olyan, hogy az alkalmazások összeomlottak, vagy újraindult a telefon, esetleg elsőre nem indult be az Android?
Recovery módba talán bekapcsgomb+főgomb+hangerő le gombok egyidejű lenyomásával lehet belépni. Ha nincs rajta főgomb akkor értelemszerűen anélkül.
Ott olyat kell keresni, hogy wipe data/factory reset. Hangerőgombokkal tudsz navigálni, és általában alsó hangerőgombbal vagy bekapcsgombbal lehet leokézni. De vigyázz, mert ilyenkor mindent töröl a telefonról, és olyan lesz, mintha most vetted volna.
9 vagyok.
Nekem volt egy LG telóm, ami azt produkálta, hogy az appok összeomlottak folyamatosan dobálta fel a hibaüzenetet, és újraindult, vagy beragadt a boot képernyő. Egy idő múlva egyre nehezebben kapcsolt be, mindig megállt a boot logónál, végül egy rózsaszín kép jött be Fatal Error felirattal, ekkor pusztult meg végleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!