Iphone 15 vagy iPhone 15 pro max?
Baromira nem akarok pro max-ot, mert sokkal dragább! Nem értek a telefonokhoz ezért tanácsot kértem, bár már mikor kiírtam láttam, hogy lesznek alacsony színvonalú személyiségek akik nem tudnak egy normális, kedves választ megfogalmazni!
Tehát...
A plus mellett az én fejemben az szól, hogy nagy és olcsóbb!
A pm mellett pedig az, hogy nagy!
Látható, hogy nem értek hozzá!
Van egy elképzelésem! Szeretnék egy iphone 15 telefonr vagy plus vagy pm típusban! Közös jellemző a méret!
A kérdés: (amire előre láttam, hogy fogok ilyen, negatív jellemű emberektől választ kapni)
- Tényleg megéri a plussz pénzt?
"Látható, hogy nem értek hozzá!"
Igen, ez kiderült számomra, amikor felhoztam neked, hogy esetleg rohadtul tök fölösleges számodra egy 400-500 ezer forintos telefon. De te felhoztál olyan funkciókat, ami miatt neked ez kell, amik teljesen totál általánosak kis túlzással már egy évtizede.
Plusz tételesen leírtam, hogy miben nyújt többet a Pro Max.
"- Tényleg megéri a plussz pénzt?"
Annak megéri, aki használja a plusz funkcióit és nem nagy kiadás számára és ragaszkodik az iOS-hez. :) Még egyszer mondom: tételesen leírtam, hogy miben nyújt többet a Pro. Van telefotókamerája, nagyobb az induló tárhelye és nagyobb a képfrissítési frekvenciája a kijelzőnek. Ennyi. A többi apró különbség teljesen marginális.
Ha nem ragaszkodsz az iOS-hez, akkor vannak ennél szerintem jobb telefonok mind a Pro Max árában (Samsung S24 Ultra), mind a sima 15-ös árában (ha már Samsung, akkor az S24). De őszintén, az alapján ahogy a telefonokról nyilatkozol és amit a felhasználási módról írsz, neked a végletekig totál elég lenne a következő 3-4-5 évre egy korrekt középkategóriás telefon valahol 100 és 200 ezer között.
Ha csak a két telefon közül vagy hajlandó választani, mert van rajtuk widget és ki lehet tenni 3 ikont a kezdőképernyőre, akkor én neked a 15 Plust ajánlanám. A maradék pénzből meg vehetsz egy korrekt vezeték nélküli fülhallgatót, egy valamire való tokot, új töltőadaptert ha kell, meg rakhatsz rá egy üvegfóliát és még így is marad belőle bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!