Mi lehet a probléma a telefonommal, illetve orvosolható?
Kb kétéves Alcatel telefonomon egyik reggel vibráló képernyőt tapasztaltam. Az eszköz újraindítása után egy ideig működött. Utána leállt önmagától. Ezek után minden kb harmadik visszakapcsolással értem el eredményt, legalábbis öt percekre. Egy idő után leállította-újraindította magát folyamatosan. A képernyő mostanában színes csíkos (egy része) és nem reagál, bár önmagát még mindig kapcsolgatja. A telefon nem helyezkedett nyomás alá, nem esett le sehonnan és fólia is van rajta.
Ezért, bár minden jel repedésre utal, én még szkeptikus vagyok. Esetleg okozhatta más vagy törés? Lehet tenni valamit a készülékért?
Egyáltalán nem biztos, hogy fizikai sérülése van. Lehet, hogy szimplán csak megadta magát a képernyőt vezérlő elektronika. Ha esetleg még garanciális a telefon (bár gondolom már nem ), akkor szerviz. Ha nem garis, akkor is megpróbálhatod a szervizet, de valószínű olcsóbb, ha új telefont veszel.
Nekem egy Motorola telefon produkált nagyon hasonlót, méghozzá a vásárlástól számított egy héten belül, így én simán visszaküldtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!