Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mely andoidos telefonokon...

Mely andoidos telefonokon nincsenek beépített reklámok?

Figyelt kérdés
Közép/alsóközép kategóriás Androidos telefonra lenne szüksége anyumnak. Hosszú távú használat a cél, tehát a 4 év android frissítés szuper lenne. Utánajárva találtam ellentmondásokat, milyen tapasztalataitok vannak, mik azok a gyártók amiknek a gyári alkalmazásai nem tartalmaznak reklámokat és nem spammelik? Köszike

2024. ápr. 15. 15:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
10-es / kérdező. Az Apple miért nem játszik? Csak azért mert túl drága? Pedig az Apple iPhone-okon nincs reklám. Nagyon jó kis telefonok és tényleg nincs rajtuk reklám! Igaz az árát meg kérik! De ha úgy állsz hozzá, hogy "olcsó húsnak hig a leve" akkor minden kép iPhonet kell vegyél! Mert már csak két okból is! 1., Nem olcsó, tehát nem híg a leve. 2., Nincsennek rajta reklámok! - Végülis a te döntésed! Veszel egy olcsó vacakot tele reklámmal, vagy veszel egy drágát de reklám menteset!
2024. ápr. 15. 19:04
 12/22 anonim ***** válasza:
79%

"előző Samsungja egy éves korában elkezdte nyomatni a "vegyél új telefont" spammeket"

Ezt hogy kell értenünk?

2024. ápr. 15. 19:05
 13/22 A kérdező kommentje:

Tudom nagyon jól, hiszen én is Apples vagyok régóta, viszont szüleim soha nem voltak nagy geekek, nekik elég az olcsó készülék a basic felhasználásra és a szükséges (néha már kötelező) appok használhatósága. Csak szeretném, ha az új telefon nem out of the box úgy szaggatna mint a nokedlit a tökéletes lány. Tehát így marad a 50-100k tartomány.

A spammeket úgy kell érteni, a telefon értesítéseket küld x rendszerességgel, hogy vedd meg a legújabb S szériát, amit tudtommal nem lehet kikapcsolni.

2024. ápr. 15. 19:22
 14/22 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem meg ki lehet.
2024. ápr. 15. 19:25
 15/22 anonim ***** válasza:
11%
Hazsnált iPhone?
2024. ápr. 15. 20:29
 16/22 anonim ***** válasza:
88%

#13 Azt nem a telefon küldi, hanem valamelyik alkalmazás/weboldal.

Bizonyára IGENT nyomtál arra a kérdésre, hogy "engedélyezi az oldal számára az értesítések küldését?"

2024. ápr. 16. 04:40
 17/22 anonim ***** válasza:
Xiaomi
2024. ápr. 16. 11:04
 18/22 anonim ***** válasza:
79%
Utolsó: azon pont vannak úgy tudom
2024. ápr. 16. 11:32
 19/22 anonim ***** válasza:
A Xiaomikon 3 perc alatt véglegesen ki lehet kapcsolni a reklámokat, szóval ez nem kizáró ok.
2024. ápr. 16. 18:24
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
#13 - ha nem geek-ek, akkor pont jó egy iPhone, és használtan simán van az árfekvésben, ahol keresgélsz. Persze nem 14, 15, de támogatott korrekt modellek. Nem magánszemélytől, garival. Gondold meg.
2024. ápr. 16. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!