Mi lenne jó megoldás?
Barátnőm minden sz.rt lement telefonra.
Mivel körmös, így sok ilyen videója van,képek is, ő is csinál ilyen videókat.
Mindig ezen problémázik hogy nincs hova menteni, meg a telója kiírja hogy kevés a memória. Pedig ott a laptopom új, van memória kártyái, vettem neki 1tbos külső memóriát.
Egyszerűen puffog a memória miatt, mert a laptop nem jó, neki most tablet kell és azt jobban tudná használni kisebb stb.
Nem érti meg h amíg minden sz.rt megtart, meg letölt nincs olyan mobil ami neki elég lenne..na meg ennyi körmös sincs aki ennyi elektronikus cuccot vásárol hozzá.. ( tudom ebben a körben mozgok)
Telefon függő, de van amelyikat elég komoly mértékben lehet bővíteni Micro SD kértyával.
Mi a készüléke típusa?
Ennek a telefonnak anno az induló tárhelye 256 GB volt.
Ha ez nem elég, akkor vegyen magának nagyobb tárhelyjel rendelkező készüléket. Ha amúgy nincs gond a Xiaomival, akkor a 13 T Prot, annak már 512-vel indul a tárhelye, de találhatsz itt-ott 1 TB-osat is. Annak már tényleg elégnek kellene lennie.
De nem elég. Van vagy 8 pendrive ami 64gb- 512gb ig van. Vettem egy 1 tbos hdd-t.
A telefon is tele van. Szó szerint mindent fotóz..( fbról, ujsagokról mi tetszik neki, mit rendel majd stb..) és ezek nem csak körmös dolgok. Hiába mondom hogy a tablet arra hogy a körmös dolgokat csinálja rajta nem lesz elég neki memóriában
512 gigás kártyát támogatja
Én is mindent fotózok, egyfajta jegyzetelésnek használom. Jelenleg 52ezer kép van a telefonomon ami 140-150GB környékét foglal.
Kell kicsi időt rászánni a szelektálásra és az átméretezésre és így bőven kezelhető a méret.
Ha ehhez lusta, akkor pedig zsebbe kell nyúlni. Nagy tárhelyű telefont kell venni és nagy felhőtárhelyet bérelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!