Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit jelent az iphone 4-nél...

Mit jelent az iphone 4-nél hogy nem támogatja a flasht?

Figyelt kérdés
és hogy akkor mik nem jönnek be az interneten?
2010. okt. 27. 11:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ezt ennél érthetőbben hogyan lehetne leírni? Nem támogatja a flash-t, ezért a flash-t nem fogja megjeleníteni.
2010. okt. 27. 11:33
 2/11 A kérdező kommentje:
de mi az a flash?
2010. okt. 27. 11:55
 3/11 Jovanny ***** válasza:
Pl. azok a beágyazott Flash videók, amiket Flash plug-in-nel lehet lejátszani, vagy flash játékok, pl. amik a Facebookon vannak.
2010. okt. 27. 12:31
 4/11 anonim ***** válasza:

Interaktív multimédia, animáció.

Ezek flash weboldalak:

- [link]

- [link]

- [link]

Itt flash játékokat találsz:

- [link]

- [link]

- [link]

Itt flash videókat találsz:

- [link]

- [link]

- [link]

Vannak még flash bannerek (reklámcsíkok, reklámdobozok), flash-sel készített gombok, chat panel, stb...

Itt olvashatsz róla még: [link]

Angol oldal: [link]

Szóval kb. ezek nem jelennek meg iPhone-on.

2010. okt. 27. 12:38
 5/11 bp1985 ***** válasza:
Azt, hogy majd 500 ezerért kapsz egy olyan telefont, ami nem képes arra, mire egy 100 ezres htc. Index.hu is flash tartalommal van, webkameák is flash. A netes oldalak 80%-a tartalmaz flash-t.
2010. okt. 27. 15:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Utolsó: Az kit érdekel, hogy a bábjáték nem töltenek be vagy reklámok nem jelennek meg? Flash játékokat meg nyilván nem telefonon kell játszani.
2010. okt. 28. 21:25
 7/11 anonim ***** válasza:
A bábjáték bannerek akart lenni, csak most is iphoneról írtam és nem kapcsoltam ki az automata hibajavítást.
2010. okt. 28. 21:27
 8/11 A kérdező kommentje:
ja jó köszi
2010. okt. 28. 21:30
 9/11 A kérdező kommentje:
és mi az a bannerek?
2010. okt. 28. 21:30
 10/11 bp1985 ***** válasza:

Reklámok a tetején. Nem csak flash játékokra gondolok, amúgy pont az IPhone userek verik a nyálukat, hogy milyen jó játékok vannak IPhone-ra...

De pl nekem nem jó az IPhone, mivel flash tartalom kell nekem napi szinten. És ezért cseréltem le egy jobb telefonra.

2010. okt. 28. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!