Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sérült microSD kártyáról le...

Sérült microSD kártyáról le lehet menteni az adatokat?

Figyelt kérdés

Valamitől kinyiffant.

Lehet leejtéstől? Mondjuk úgy be van ágyazva a telefonomba...

Szóval ha lehet menteni, hogyan? Számítógéppel már próbálkoztam, de nem jött össze. Mondjuk amatőr vagyok.

2010. okt. 26. 22:30
 1/8 anonim ***** válasza:
2010. okt. 26. 22:36
 2/8 bp1985 ***** válasza:
Active Partition Recovery. De ne trial-t, hanem rendes, beregeltet keress, mivel az tud csak visszaállítani.
2010. okt. 26. 22:46
 3/8 A kérdező kommentje:

Ez egy cég, vagy egy program?

Bocsi, nő vagyok...

2010. okt. 26. 22:53
 4/8 bp1985 ***** válasza:

Az első, vagy a második?:)

Az első az egy cég. Bármiről mentenek adatot, igaz, hogy elég drágán.

Második: Én voltam. Az egy program. Le tudod tölteni a netről. Bár nem túl egyszerű a kezelése, és lassú. (igaz nekem nem memkártyáról, hanem vincseszterről kellett visszamentenem adatot, ami majdnem 500 gb volt). Egy memkártya sztem 1 óra alatt megvan. Leszeded, feltelepíted a programot. Gépbe berakod a memóriakártyát. Elindítod a programot. Megkeresed a memóriakártyát benne. Rámész, hogy quick scan. Szépen végigmegy, majd kiírja, hogy mi van a kártyádon. Utána lesz egy olyan opció, hogy recovery. Arra rámész. Aztán szépen felmásolja a olgaidat oda, ahova megadtad neki. Ha valami nem megy, írj nyugodtan, akár msnen is tudok segíteni.

2010. okt. 26. 23:02
 5/8 bp1985 ***** válasza:
Írj privátot, ha nem megy, bármikor segítek, ha gépközelbe vagyok. Előző voltam.
2010. okt. 26. 23:05
 6/8 bp1985 ***** válasza:
Sikerült?
2010. okt. 27. 17:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Számít a verziószám? Kidobott egy csomót.
2010. okt. 27. 21:40
 8/8 A kérdező kommentje:

Amit leszedtem, az nem talált semmit. Demo verzió volt.

Esetleg be tudnád linkelni az oldalt ahonnan letöltötted?

2010. okt. 27. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!