Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van még olyan mint én aki egy...

Van még olyan mint én aki egy Galaxy A32-vel tolja a mindennapokat?

Figyelt kérdés

Vennék újat de ezen van jack dugó. Szép a képe. Kicsit lassuskodik ugyan de még türhető.

Van aki még ilyen vagy ennél régebbi telóval tolja? Android 13 van rajta de már kiadták a 14et is amit már nem kap meg...

Köszönöm ha megírjátok milyen telótok van és kell e kompromisszumot kötni a mindennapi használat során.

2024. ápr. 7. 00:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
#7 vagyok. Közben jobban megnéztem, és nem csodálkozom, az A32-ben MediaTek-processzor van, ami az egyik legrosszabb technológia, és hosszabb távon kiszámíthatatlan! A Samsung saját Exynos-procija sokkal jobb, de Androidos telefonokban leginkább a Snapdragon technológiája a legjobb, de nem luxus, így telefonvásárláskor nálam például ez is szempont, hogy mindenképp Snapdragonos legyen.
2024. ápr. 7. 18:00
 12/18 anonim ***** válasza:

G80 nem egy erőmű, de már egy G88/G90 teljesen elég manapság.

A Dimensity széria is nagyon rendben van.

Nem kell azért a Snapdragon-t sem annyira dicsérni, mást sem hallani csak melegednek és a gyártók nem tudják hova visszavenni az órajelt.

Gen 3 is kb. alig működik normális, mindegyik telefonnál csak panaszkodnak rá.

Részemről előbb vennék MTK Dimensity-t, mint bármelyik Snapdragon-t vagy Exynos-t.(amúgy meg lehetőség szerint Apple-t)

2024. ápr. 7. 18:06
 13/18 anonim ***** válasza:

A Snapdragon jó ha kb. 10 évente egyszer belecsúszik a rossz tervezésbe, ami melegedéshez vezet, anno a 810-es volt ilyen, meg most a 888-as, de amúgy ezeken kívül nagyon rendben vannak a Snapdragon-processzorok !

A Snapdragon eddigi csúcsprocesszora, a 8 Gen 3 elsőként az Asus Rog Phone 8-ban debütált, de ez a széria megszokottan kőkemény gamer telefonokat csinál, így nem csoda, ha még ezt a procit is “megizzasztja” és jobban melegszik! Viszont ehhez a modellhez direkt van a dobozban egy hűtőállomás is, más gyártók meg nem hiszem, hogy ekkora igénybevételre terveznék a 8 Gen 3-mal szerelt telefonjaikat.

2024. ápr. 7. 18:30
 14/18 anonim ***** válasza:

De melegszik az Xiaomi 14-ben, S24 Ultra-ban meg Zenfone Ultra-ban is.

Meg a Gen 1-el is volt probléma.

808-hoz is volt szerencsém, az is olyan volt, mint a sütő kb. pedig egy visszavett 810 volt.

2024. ápr. 7. 19:30
 15/18 A kérdező kommentje:
Tudom hogy melléfogtam ezzel az A32-vel. Jövőre vennék egy középkategóriát de szerintem használtan egy A54-vagy A55-re gondoltam. 150-et sajnálok egy telefonra de használtan biztos lesz olcsóbban is.
2024. ápr. 7. 20:36
 16/18 A kérdező kommentje:
11-es! Mit jelent az hogy hosszabb távon kiszámíthatatlan a mediatek proci?
2024. ápr. 15. 14:46
 17/18 anonim ***** válasza:
50%
Azt, hogy évek múltán már sokkal gyakoribb lesz a szoftver laggolása és megdöccenése.
2024. ápr. 15. 16:49
 18/18 anonim ***** válasza:
55%
Erre nincs semmi forrás, hülyeség az egész. Jó amikor laikusok tesznek felesleges megállapítást.
2024. ápr. 15. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!