Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonokon van haszna a...

Telefonokon van haszna a hajlított kijelzőnek?

Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni hogy sima vagy hajlított. Adnak plusz funkciót vagy bármit vagy inkább csak dizájn?
ápr. 6. 19:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak design.
ápr. 6. 20:13
 2/12 anonim ***** válasza:
44%
Mint a kutyasétáltatásnak.
ápr. 6. 20:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Annyi haszna van, hogy költhetsz vagyonokat normális fóliára, ha nem akarod hetente cserélgetni rajta. Végigjártam ezt az utat, a párezer forintostól kezdve, végül a whitestone uv-fóliája vált be (méregdrága volt, de 1 éve rajta van és hibátlan). Nem beszélve arról, hogy sokkal könnyebben kicsúszik az ember kezéből. Szóval én a laposra szavaznék. Illetve érdemes megfigyelni a piacot is, sokan örülnek neki (nem véletlenül), hogy a legnagyobb gyártók (Samsung, Apple) már az aktuális flagshipeket sík képernyővel adják ki.
ápr. 6. 20:42
 4/12 anonim ***** válasza:
Többért lehet eladni.
ápr. 6. 21:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Összecsukva kisebb helyet foglal, jobban elfér a nadrágzsebben.
ápr. 6. 21:36
 6/12 anonim ***** válasza:
#5 Szerintem a kérdező nem a hajlítható kijelzőre gondolt. Na az aztán még gázabb, szétnyitva egy függőleges pukli van a kijelző közepén végig.
ápr. 6. 21:47
 7/12 anonim ***** válasza:

#6, én eleve a hajlíthatót értettem alatta, elvégre fixen hajlított hol van ma már... LG G Flex és G Flex 2 voltak ilyenek, több mint 8 éve

“függőleges pukli” - vagy visszintes, Galaxy Fold- vagy Flip- széria

ápr. 6. 22:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Úhh.. bakker, most kapcsolok csak... 2 oldalt hajlított, hirtelen nem erre gondoltam, nekem ez mindig “Edge” néven ugrik be!
ápr. 6. 22:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Na, de legalább leesett.:D
ápr. 6. 22:46
 10/12 anonim ***** válasza:

Na így viszont szerintem is csak design, semmi több, alapból tökmindegy, lényeg hogy Neked melyik mennyire jön be jobban, vagy inkább mennyire zavaró.

Ahogy nézelődtem, árban találomra például 150 ezerig a Honor 70 az egyik legjobb vétel, az speciel hajlított kijelzős.

ápr. 6. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!