Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akinek van Nokis 5230 as...

Akinek van Nokis 5230 as telefonja, annak mik a tapasztalatai? Jó telefon?

Figyelt kérdés

&tbnw [link]

[link]

2010. okt. 26. 21:14
 1/10 anonim ***** válasza:

osztálytársamnak leesett fél méterről és betörött a képernyője, szval vigyázni kell rá, nem szabad leejteni ,mert nem jó minőségű anyagokból van összerakva

de hardver és szoftverben sztem árkategóriában a legjobb!

2010. okt. 26. 21:21
 2/10 A kérdező kommentje:

köszi bővebben?

és vki tudna linkelni olyan képet amit nokia 5230 al csináltak?

2010. okt. 26. 21:23
 3/10 anonim ***** válasza:
2010. okt. 26. 21:29
 4/10 anonim válasza:

Nekem ezem van augusztus óta. Szeretem, kényelmes, csak nincs benne wifi. (Mondjuk mintha anniyra szükségem lett volna rá. ez idő alatt talán ha egyszer, de túléltem...:D)

A képernyő felbontása igen jóra sikeredett a többi hasonló árú érintőképernyős mobilhoz képest :) . Amit szeretek, h nem az a típusú az érintőkép., h csak ujjal működik, hanem mindenféle tárggyal (pl órán tollal. könnyítí a puskázást :$ :) ) . TXT-t természetesen tud olvasni, szval megoldva, hogyan puskázz xD

Szeretek rajta filmet nézni. Pl reggelente House-t nézek metrón :D

szóóval szeretem :)

2010. okt. 26. 21:43
 5/10 anonim válasza:
ja és lehet utólag venni rá nokia-s szilikon tokot, h ne sérüljön a külseje (van nekem rajta)
2010. okt. 26. 21:44
 6/10 A kérdező kommentje:

nagyon köszi4 nekem tetszik, jó képeket csinál még a kosz is látszik a kocsin....

mikre képes a fotózás/videozás és a zenelejátszáson kívül?

2010. okt. 26. 21:45
 7/10 A kérdező kommentje:
azért bánom, hogy nincs rajta wifi mert a mi sulinka van meg szinte mindenkhol ahol vagyok van wifi... :D de azért tök jó meg jól néz ki
2010. okt. 26. 21:50
 8/10 anonim válasza:

www.nokiaprogramok.hu

ami kompatibilis 5230-cal (elég sok), olyan játékokat rakhatsz rá :) van pasziánszom meg reflexjáték (köröket kell lenyomni...xD), meg persze sok más játék van :D

van gps funkció is, bár az rejtély számomra, h pénzbe kerül-e vagy sem :S mert volt, h jött sms használat után, h 300 Ft alá ment az egyenlegem, aztán nap végén meg már visszaállt a gps-ezés előtti egyenlegre...olyan,mintha utólag jóváírnák xD tényleg nem értem...

mivel nokia, van rajta szótár ingyen, és netről letölthetsz gépre, és gépről mobilra. (az alap az angol-angol szótár)

ennyi jutott eszembe :)

2010. okt. 27. 21:23
 9/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszi szépen!
2010. okt. 28. 15:43
 10/10 anonim ***** válasza:
ha van több pénzed, nokia 5530at vaegyél, abba van wifi meg jobb amera
2010. okt. 31. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!