Akinek van Nokis 5230 as telefonja, annak mik a tapasztalatai? Jó telefon?
osztálytársamnak leesett fél méterről és betörött a képernyője, szval vigyázni kell rá, nem szabad leejteni ,mert nem jó minőségű anyagokból van összerakva
de hardver és szoftverben sztem árkategóriában a legjobb!
köszi bővebben?
és vki tudna linkelni olyan képet amit nokia 5230 al csináltak?
Nekem ezem van augusztus óta. Szeretem, kényelmes, csak nincs benne wifi. (Mondjuk mintha anniyra szükségem lett volna rá. ez idő alatt talán ha egyszer, de túléltem...:D)
A képernyő felbontása igen jóra sikeredett a többi hasonló árú érintőképernyős mobilhoz képest :) . Amit szeretek, h nem az a típusú az érintőkép., h csak ujjal működik, hanem mindenféle tárggyal (pl órán tollal. könnyítí a puskázást :$ :) ) . TXT-t természetesen tud olvasni, szval megoldva, hogyan puskázz xD
Szeretek rajta filmet nézni. Pl reggelente House-t nézek metrón :D
szóóval szeretem :)
nagyon köszi4 nekem tetszik, jó képeket csinál még a kosz is látszik a kocsin....
mikre képes a fotózás/videozás és a zenelejátszáson kívül?
www.nokiaprogramok.hu
ami kompatibilis 5230-cal (elég sok), olyan játékokat rakhatsz rá :) van pasziánszom meg reflexjáték (köröket kell lenyomni...xD), meg persze sok más játék van :D
van gps funkció is, bár az rejtély számomra, h pénzbe kerül-e vagy sem :S mert volt, h jött sms használat után, h 300 Ft alá ment az egyenlegem, aztán nap végén meg már visszaállt a gps-ezés előtti egyenlegre...olyan,mintha utólag jóváírnák xD tényleg nem értem...
mivel nokia, van rajta szótár ingyen, és netről letölthetsz gépre, és gépről mobilra. (az alap az angol-angol szótár)
ennyi jutott eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!