Kiesett a telefonom a táskámból és bepókhálósodott az üveg kivülről, mit csináljak?
A kijelző működik. Anyám folyamatosan hülyeségekkel basztat, 5 percenként bekopog. Kitalálta, hogy elmegy boltba, felöltözött, utána dührohamot kapott, visszaöltözött és engem küldött el. A nagy idegességben a táskámból kifordult minden, 5 marék aprót szedtem össze. A telefon is kiesett, az egész kijelzőn az üveg betörött. Működik rendesen, de pókhálós az egész. Nagyon bántja a szemem.
Szerintetek egész kijelzőt kell cserélni, vagy lehet kivülről az üveget is csak? Nem tudom, higyan megy ez.
Anyámnak meg nem merem mondani, elmúltam 18, magam venném az új telefont, már kinéztem, hogy 80ért tudok. Ennek a teljes kikelző cseréje 60 felett lenne. Nem is ez a baj, de ha megtudják, nekem annyi.
Szerintem még az ujjlenyomat olvasó szenzor ment el, de az mindegy, mert úgysem használtam.
Egy kis esés volt és befutott az egész. Nincsen rá biztosítás, jártam már így, de akkor volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!