Letiltott volna?

Figyelt kérdés

Egy barátnőm nem kapja meg az viber üzeneteimet már pár napja, egy szürke pipipát ír. Azt nem írja ki, hogy mikor volt elérhető, de azt korábban sem írta ki.

Nagyon jóba voltunk, de a múlt héten elég sokat zargattam depisen, amikor molesztáltak meg igazgatóiba hívtak, pedig én nem csináltam semmit. A telefonon hívom, azt sem veszi fel, azt mondja a robothang, hogy nem elérhető. Letiltott volna? Előtte nagyon jó barátok voltunk.

2024. ápr. 3. 10:41
 1/6 anonim válasza:
Ha csak egy darab szürke pipa van, akkor valószínűleg igen sajnos:(
2024. ápr. 3. 11:02
 2/6 A kérdező kommentje:

Ha telefonon hívom, ezt írja ki:

A hívott szám pillanatnyilag nem kapcsolható, kérjük ismételje meg hívását később.

2024. ápr. 3. 11:09
 3/6 A kérdező kommentje:
*mondja
2024. ápr. 3. 11:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Ott meg blokkolta a számodat.
2024. ápr. 3. 14:59
 5/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:

2. Az kikapcsolt, lemerült, kútba dobott telefonra utal. Dunába is lehet.

Hívott fél telefonján blokkolt számról nem tudja a szolgáltató, hogy az blokkolva van. Ezért kimegy a hívás, amit a telefon dob el, mondjuk egy némított csörgés után, foglaltra vagy hangpostára irányítva.

2024. ápr. 3. 19:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Oh köszönök minden választ. Mennyi arra az esély, hogy nem haragszik rám, és neki sem történt semmi baja?
2024. ápr. 3. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!