Akik androidról váltottak iPhone-ra, mi volt a legnehezebben megszokható dolog?
Jó, informatikusból is van egy rakat, minden második ember annak nevezi már magát egy alap mérnök vagy gazdinfo BSc-vel.
Egy etikus hacker/kiberbiztonsági szakember kicsit jobban benne van ezekben szerintem. De én pl Rubyban nem tudok kódolni csak 3-4 másik nyelven, továbbá gazdinfo az alapszak ahonnan szakosodtam ês tanultam tovább,így max a gazdasági oldalához tudnék hozzászólni de ennyi, ami nem teljesen a szakterületem ott hallgatok és figyelek.
#10.
Android is teljesen zárt rendszer, tele van zárt forráskodú elemekkel.
Nem is érdemes Linux disztribuciókhoz hasonlítani, mert annyi mindenhez nem nyúlhatsz hozzá.
Másrészt, ha én többre vágyok, mint Messenger/Safari/Spotify szenthármas akkor megyek desktopra. Android sem fogja 6"-on megváltani a világot, használtam úgy 10 évig androidot mindenféle csúcstelefonon is, én annyira nem vettem észre a váltást.
A notebook meg esetek többségében ott van nálam, munkára nem bohóckodok egy telefonon, legyen az IOS vagy android...
#11.
Én is hálózatos vagyok, nem fogom ezzel villogni. Sem azzal, hogy úgy 20 éve hardverekkel foglalkozom, mint hobbi és szenvedély, meg telefonokkal/okostelefonokkal.
A többire nem is válaszolnék, önértékelési problémákat nem egy android vs IOS kérdés alatt kell megvitatni...
"mert drága és státuszszimbólum"
-> Nem szeretnék személyeskedni sem, de én azt hittem, hogy 16 éves kor alatt nem használhatják a gyakori kérdések oldalt.
Remélhetőleg nagykorú, felnőtt ember nem ír ilyen hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!