Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Corby s3650 usb szink...

Samsung Corby s3650 usb szink nem megy!?

Figyelt kérdés

Elázott a telefon, de sikerült megmenteni. Azt mondták a szervízben, hogy nem tudni, meddig bírja, úgyhogy szeretném lementeni a dolgaimat róla...

lényeg:

USB csatlakozás, telefonon beállítva a samsung studio pc szinkronizálás, gépen fel van telepítve, de nem akarja látni a telefon, hogy rádugtam gépre.

A fejlécen észleli, de a gép nem akarja. WIN7 van 32 bites

Lehetséges, hogy az elázás miatt nem működik?(rezgés azóta nem megy, de az a legnagyobb baja eddig)

2010. okt. 26. 18:55
 1/4 bp1985 ***** válasza:
Lehet, hogy a csatlakozód is kapott vizet. Memóriakártyán vannak a dolgaid, vagy a telefonba?
2010. okt. 26. 19:52
 2/4 A kérdező kommentje:
minden lényeges adat, ami csak lehet kártyán, de a telefonszámok, smsek telefonban
2010. okt. 26. 19:58
 3/4 bp1985 ***** válasza:

Ez a baj. Ezért szoktam átmásolni memkártyára, ill gépre. Keress egy másik csatlakozót hozzá, próbáld meg azzal. Persze első körbe valami ingyenes megoldást. Vagy a szervizbe beviszed, elvileg ott megcsinálják. Meg van egy nagyon biztos megoldás, igaz elég borsós áron. Bármiről mentenek, akár megégett, 3 részre tört vinyóról is.Ez a kürt kft.

www.kurt.hu

2010. okt. 26. 20:18
 4/4 A kérdező kommentje:
adatok megvannak, csak a szinkronizálás nem ment...de már megoldottam, köszi mindenkinek
2010. okt. 26. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!