Vodafonnál miért nem lehet adatot egyeztetni?
Figyelt kérdés
Már 1 hete probálom online intézni.Nincs vodafone fiokom és nem is akarok,de irják hogy bejelentkezés nélküli adategyeztetést is lehet.De miután arra megyek kiirják hogy hiba történt.márc. 30. 16:13
1/10 anonim válasza:
Hívd fel és élőszóban Adategyeztess .
2/10 Szervizmérnök úr válasza:
Problémák esetén célszerű ellenőrizni olyan böngészővel, ami nincs elpiszkálva semmivel, tehát reklámblokkoló stb., vagy azt inaktiválni.
Néha nem megyünk vele semmire, de néha bejön.
3/10 Ypszilon1980 válasza:
Menj be személyesen, valamelyik adat nem stimmel az a baj.
4/10 A kérdező kommentje:
Még az adatok megadásáig el se jutottam,de már kiirta hogy hiba.
márc. 31. 11:17
5/10 lewisgirl válasza:
Én többek között pont ezért váltottam előfizetéses csomagra feltöltőkártyásról.
6/10 anonim válasza:
Most adategyeztettem hiba nélkül online
7/10 A kérdező kommentje:
Nekem hetek ota nem sikerul.Ott van az opcio hogy vodafone fiok nélkul is lehet,de nem engedi.
ápr. 13. 16:18
8/10 anonim válasza:
kiirja hogy upsz valami hiba történt
akármelyik böngészőből csinálom
9/10 anonim válasza:
Sikerült valakinek?
Nálam sem működik, pedig több böngészőt is próbáltam, adblocker nélkül is. Kifejezetten az online, bejelentkezés nélüli megoldást szeretném választani, nem a telefonosat vagy személyeset.
Van törvényi kötelezettségük ezt a szolgálatatást nyújtani? Úgy tűnik, mintha a voda-fiók lérehozására próbálnának sarkallni.
10/10 A kérdező kommentje:
Azota sikerült de csak ugy hogy inkább regisztráltam.sürgös volt,én sem akartam. Direkt igy akarják szerintem.
aug. 15. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!