Miskolcon hol rakják fel a legjobb üvegfóliát iphonera?
#1.
Nem olyan nagy dolog, de még aki napi szinten csinálja a GSM boltokban, meg számtech üzletekben ők is azt mondják, hogy nem vállalnak felelősséget, meg rengeteget hibáznak.
Nyilván nem a világ legnehezebb dolga, de nem is a legkönnyebb és ha nem Kínából rendel az ember 500 Ft-ért, akkor nem a legjobb 5-6 ezres fóliával otthon kísérletezni.(egy normális fólia inkább 8-9 ezer inkább)
Én nemrég voltam üvegfóliát felrakatni, és valamivel piszkálta felrakás után még a fólia szélét (nem tudom, mintha éreztem volna azon a helyen valami ragacsosat) azután pedig még valami kék fény alá is rakta.
Szóval szerintem mindenképp jobb felrakatni
Én megrendeltem és magamnak raktam fel. Kaptam hozzá keretet amit a telefonra kellet felrakni és azzal pont jó helyre lehet rakni a fóliát. Kb 5 perc volt. Sehol nincs rajta buborék és kosz sincs alatta. Fél éve van rajta és még csak egy apró hiba sincs rajta.
1 év garanciát kaptam az üvegfóliára, de vettem tokot is, így a garancia kiterjed a kijelzőre is.
Szerintem érdemes minőségi fóliákat keresni és magadnak felrakni. A telefonos üzletek nagy része a pár dolláros fóliát kínálja 5-6 ezer forintért, ami amúgy semmit nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!