9-es iOS frissithető és ha igen hanyasig? Továbbá az igaz, hogy csak Win 10-el képes kapcsolatot teremteni PC vel való összedugásnál?
A telefonod tipusától függ, hogy melyik iOS az amire még lehet frissíteni.
A frissítéshez nem kell feltétlenül számítógép.
A iTuneshoz tényleg minimum Win10 kell. De amúgysem ajánlott már régebbi windowsokkal vacakolni.
Most vennék 2016-os Se-t.9-es van rajta az mennyire frissithető fel? Tudom h nem kell pc hozzá. a 9-es használható, betölt vele a legtöbb honlap. Mert most androidoson 4.4-es van, és úgy jártam, hogy nyilvános wifiknél nem nyit meg semmilyen oldalt.
Valahol láttam olyat, hogy a 9-es iOS csak Win10 tudja olvasni, vagyis gondolom pl fájlátvitelnél.
Te szándékosan használsz őskövület telefonokat? Az Android 4.4 iszonyat régi, 14-es Android a legújabb. Az iOS 9 is marha régi, abból már 17-es van.
Ha iPhone kell, legalább egy 13-at vegyél, az alá már nem szabad menni, vagy ha SE, akkor a 2022-es.
Az iPhone SE az iOS9-el jött ki. Vagyis soha nem frissítették? Kemény.
iOS15-re frissíthető. Amit még most márciusban is frissítettek a legújabb biztonsági dolgokkal.
Az egy teljes értékűen használható telefon is lehet ha az akkumulátora jó és nem merül le 2 perc alatt.
A régebbi windowsra rá lehet dugni és fel is fogja ismerni.
De a win10 előtti windowsra nem tudod feltelepíteni az iTunest.
Kérdés, hogy 3utools és más egyéb szoftverek működnek-e régebbi windowson.
De mindegy is... a régi win-eket nem szabad már használni!
Az iTunes-on keresztül tudsz fileokat/zenéket mozgatni a telefon és a számítógép között. Mert az iOS nem úgy működik, mint egy Android, hogy rádugod a géptre és simán másolgatsz.
Mondjuk zenéhez a legkönnyebb egy VLC, amire wifin keresztül pofon egyszerűen felrakhatod a zenéket.
Egyébként az rendben, ha nincs pénzed drága telefonra, de Androidból már újként is kapsz nagyon jókat 80-100 ezer körül, használt iPhone-ból meg egy 2022-es SE szintén megvan 100-110 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!