Ha tökön akarod szúrni magad, kínlódj csak ezzel a 80%-os töltéssel. Csak azt éred el vele, hogy többször kell töltened és lehet, hogy a legrosszabb pillanatban fog lemerülni.
Úgy tűnik, soha nem fog kihalni ez a "csak 80%-ra töltsd" baromság.
márc. 19. 15:44
6/18 anonim válasza:
5# Lehet pont azért mert fos akkumulátorod és azért nem bírja mert mindig 100% ra töltöd és egész éjjel töltön hagyod. nekem az 5 éves telefonom egész napot bírja a 80% max töltéssel😂😂😂
márc. 19. 15:48
7/18 anonim válasza:
#6 Hajrá! A 4 éves telefonom, amit MINDIG éjszaka töltöttem, 100%-ra, bőven bírt 2 napot, mielőtt a telót lecseréltem. Ennyit erről. Töltögesd csak 80%-ig, ha attól érzed magad menőnek!
márc. 19. 15:56
8/18 anonim válasza:
Én is 100- ra töltöttem mindig és szar is az aksi 😂Most hogy emiatt e vagy mást is elcsesztem az egy jó kérdés.
márc. 19. 16:08
9/18 anonim válasza:
Az alábbi akkumulátorokkal foglalkozó szakportál cikkében:
kifejtik, hogy a kisebb kihasználtságú (töltéskor alacsonyabb maximum töltöttség, kisütéskor magasabb megengedett töltöttségi szint) akkumulátorok lassabban veszítik el kapacitásukat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!