Miért nem működik az auto-shazam?
Figyelt kérdés
Bekapcsolom,elinditom a keresést, de semmi zenét nem talál,nem is jelez ki semmit. Próbáltam eminemmel is,amit mindenképp meg kéne találnia,de semmi.2024. márc. 10. 23:19
1/5 anonim válasza:
A legismertebb világslágereket ismeri fel nagy eséllyel, de azokat is csak akkor, ha jó minőségben az eredetit játszod le neki. Amint remix vagy rossz minőségű, már nem talál semmit vagy csak hülyeséget dob ki. Az egész alkalmazás szégyenletes.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem értek egyet. Egy hónapja,mikor háttérbe simán lehetett futtatni,kb nem volt olyan zene,amit ne ismert volna fel.
2024. márc. 11. 06:23
3/5 anonim válasza:
"A legismertebb világslágereket ismeri fel nagy eséllyel, de azokat is csak akkor, ha jó minőségben az eredetit játszod le neki."
Kb. minden nevesincs zenét felismer, borzasztó rossz minőségben is. A remixekkel valóban lehet "szivatni", de hát hogy lenne elvárható az, hogy a Coco Jambo százezredik noname feldolgozását pontosan megtalálja?
4/5 anonim válasza:
Akkor biztosan nekem vannak csak nagy igényeim, de egy alapműhöz nem kell shazam. Azt még a hülye is megtalálja. Az egész ilyen jellegű szolgáltatásnak az lenne az értelme, hogy a konkrét feldolgozást kidobja, amire nem tudsz csak úgy rákeresni pl. dalszöveg alapján... Márpedig a Shazam kalap sz.rt nem talál, mert mindent kidob helyette, csak azt nem, ami szólt.
5/5 anonim válasza:
A Shazam is valami dallista alapján lett betanítva. A Dj Gyugyu, csak youtubera meg ki tudja hová felcsapott nevesincs mixei nyilván nem lesznek benne semmilyen jogtiszta zenéket tartalmazó adatbázisban. Ez nem tudom miért ilyen meglepő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!