Hogyan lehet lemondani a különböző szolgáltatók (Yettel, Vodafone, Telekom) feltöltőkártyás szolgáltatásait?
Lehet praktikusan online ezek megszüntetését elintézni?
Nem számhordozásról van szó, csak sima megszüntetésről.
Tudom, hogy ha lejár akkor magától megszűnik, de ideiglenes kártya esetén ezt nem akarnám megvárni.
"de ideiglenes kártya esetén ezt nem akarnám megvárni."
Fel tudnál pár okot sorolni, ami ezzel kapcsolatosan problémát okoz, pl. miért nem jó az, hogy kiveszed a SIM-et az eszközből, és ledarálod?
#3 Ez csak akkor lehetséges hal elhordozod a számot, vagy lejárt.
#5 mert 10 a limit és a rendkívül bölcs szolgáltatók olcsóbban adnak netet egy új SIM-mel mint amit rendelni lehet meglévő SIM-hez. A Vodafonnál ez ingyen van (de csak 30 napig használható aktiválás után).
A telekomnál meg 1000Ft/2GB (500FT/GB), a maraton meg 4000Ft/5GB (800 Ft/GB). És mindkettő a rendelkezésre állási ideig felhasználható...
Az ezzel kapcsolatos ügyintézésre szánt idő ellenértékét is figyelembe véve marhára nem éri meg...
KÜF flottaengedéllyel (bárki kap) a Yettelnél: 4 GB 1.283 Ft, 7 GB 1954 Ft, 13 GB 2.508 Ft, 24 GB 3.573 Ft (korlátlan net 6.011 Ft)
#7 Annyira sokat nem kell intézni.
Ezek a KÜF-ös árak sajnos 15%-kal többek már. Meg folyton azt beszélik, hogy Yettel-es csak adat SIM-mel marhára merül a telefon.
"#3 Ez csak akkor lehetséges hal elhordozod a számot, vagy lejárt."
Nekem volt hogy nem járt le és jeleztem: meg szeretném szűntetni, simán visszautalták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!