Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tudnám megoldani? Van...

Hogy tudnám megoldani? Van más megoldás?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Sajnos el kell mennem 1 hónapra itthonról, egy kezelés miatt, ahol nincs internet. Viszont laptopom sincs, csak telefon. Dupla sim kártyás, 5G.

Vodafone a szolgáltató, kiszámoltam, hogyha a 72 órás korlátlan internetet veszem meg 3 naponta akkor az több mint 20k lenne, ennél olcsóbban nem tudok mobil internetet vásárolni sehol 1 hónapra? :(

Gondoltam, h váltok nagyobb csomagra, de ha vissza szeretnék váltani a kis csomagra akkor kötbért kell fizetni, Aztmondta a Vodafone.

Amúgy már tele a hocipőm velük, a telekomos néztem, hogy majd váltok, de az meg borzalmasan drága.

Lényeg, hogy kéne mobilinternet és nem 20k+ fölötti összegért :(

Köszönöm szépen ha esetleg van valakinek tippje :)

2024. márc. 9. 12:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

"ha vissza szeretnék váltani a kis csomagra akkor kötbért kell fizetni, Aztmondta a Vodafone."

Ez akkor van így ha hűséget vállalsz a drágább csomagra. Ha nincs hűség, akkor váltogathatsz ide-oda kötbér nélkül.

2024. márc. 9. 12:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A Telekom Dominós kártyámra 9900-ért tudok aktiválni korlátlan netet 30 napra. Az azért csak nem 20. Kötelezettség nulla.
2024. márc. 9. 12:30
 3/14 anonim ***** válasza:
29%
Én is vettem már Vodafone előfizetőként "Kiegészítő csomagot", pl. 5 GB stb. Nem kellett csomagot váltani.
2024. márc. 9. 12:46
 4/14 anonim ***** válasza:

"Gondoltam, h váltok nagyobb csomagra, de ha vissza szeretnék váltani a kis csomagra akkor kötbért kell fizetni, Aztmondta a Vodafone."

Az amiatt van, mert beetetésül a kedvezményes csomagárat ajánlják, ami hűségidővel jár. De a csomagdíj listaára kedvezmény nélkül bármikor igénybevehető, egy kivétellel, ha már most is él egy hűségidő az előfizetésedre. Akkor valóban csak fölfelé van lehetőséged váltani a hűségidő alatt. Sajnos ez ilyen.

Jófogáson lehet venni hordozható GSM routert,

[link]

és beletolsz egy dominó kártyát, korlátlan net 30 napra 9900 ft.

2024. márc. 9. 14:46
 5/14 A kérdező kommentje:

2: Vodafones vagyok, nem telekomos jelenleg.

1, 4: köszönöm, pont akkor járna le a husegido mikor a kezelésen vagyok, de megnezem mindenképp, hogy melyik napra esik.

3: pont ezt akarom Elkerulni, hogy be 3 naponta vásárolják netet 2500 forintért kb..

4: ezt a dominó kártyát utána úgymond meg lehet szüntetni?

2024. márc. 9. 15:08
 6/14 A kérdező kommentje:
4: ezt a dominó kártyát telefonba nem lehet bele tenni, pl második sim részbe?
2024. márc. 9. 15:11
 7/14 anonim ***** válasza:
De, bele lehet tenni.
2024. márc. 9. 16:48
 8/14 anonim ***** válasza:

Ez egy SIM kártya. Pont úgy bele lehet tenni, mint bármelyik másikat.

Egy év után megszűnik magától, ha nem végzed el az adategyeztetést. Addig sincs vele semmi tennivaló.

2024. márc. 9. 20:46
 9/14 anonim ***** válasza:
Biztos van amúgy hűségidő nélküli csomag is valamelyik virtuális szolgáltatónál vagy flottánál. De ja ilyen 10 ezer körül lehet számolni a korlátlan nettel egy hónapra.
2024. márc. 9. 22:49
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarok okoskodni, de muszáj, hogy legyen interneted arra az 1 hónapra? Egy sima buta telefon nem elég addig?
2024. márc. 10. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!