IPhone vagy Android?
Ha történne valami az android készülékeket helyben kb bárhol megszerelik, az iphone-ra meg jó sokat várhatsz mire visszaér a saját kis szervízükből.
Emellett az iphone korlátolt, sok mindenért fizetned kell. Pl appok.
Túlárazott cucc és még neked kell fizetni sok dologért, amit máshol ingyen adnak.
Emellett totál hétköznapi embernek, akik csak neteznek, zenét hallgatnak, telefonálnak stb azoknak tényleg tök felesleges.
Rengetegen mai napig ki se használják a készülékek 80%-át se.
Sok mindent nem tudnak saját eszközeikről, holott nap, mint nap használják őket.
Ezért pedig tényleg felesleges sokaknak 80-600ezreket kiadni egy készülékre.
Nekem Android.
Nem mindegy, hogy már 40ert kapok olyan készüléket ami évekig megfelelően működik, vagy többszáz ezerért..
Gondolom inkább a kérdés arról szólna, hogy iOS vagy Android. Használtam/használom mindkettő operációs rendszert, én nagyon meg lennék lepődve, ha egy maximum pár napos utólagos tanulás után ne tudná mindenki magabiztosan használni mindkettőt, hiszen lényegében egymásról (is) másolgatnak új funkciókat, ami mindenképp jó nekünk felhasználóknak.
Egyáltalán nem kapna el a sírógörcs, ha ma valaki azt mondaná, hogy holnaptól csak az egyiket használhatom. A felhasználók 99,99%-ának lényegében totálisan tök mindegy, hogy a kettő közül melyiket használja. Lényegében nincs olyan app vagy szolgáltatás, aminek a másik oldalon ne lenne fél tucat alternatívája legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!