Létezik olyan mobil fólia ami tompítja az Oled kijelző fényerejét?
Normál környezeti fénynél én még nem találkoztam olyan telefonnal, ami minimum fényerőn bántó fényességet produkált volna, sőt inkább az ellenkezője igaz. Biztosan nem tesz jót a szemnek, ha mindig minimum fényerőn használod, mert gyakorlatilag semmit sem fogsz látni belőle sé végig erőltetni fogod a szemdet.
Ha nálad mégis bántóan erős a minimumra vett fényerő, akkor vagy a telefon rossz vagy a szemed, esetleg nem tudod hogy kell a fényerőt beállítani és kikapcsolni az automata fényerőszabályzást.
Vidd vissza akkor a telefont, ha ennyire nem tetszik. Erre van az elállás.
nem értem miről beszélsz. Nagyon jól dimmelődik nálam az én OLED telóm. Bár tény hogy érdemes sötét témára állni, de amúgy is.. IPS-en szürke képernyő volt csak elérhető, az sokkal zavaróbb, minthogy a fehér nem megy le annyira kis fényerőre. Deennyi a megoldás: sötét téma. kész.
Tiszta Androidon szerencsére van már olyan hogy "extra sötét" mód. És állítólag Android 15-ön még sötétebb lesz
Ajánlom hogy tölts le hozzá egy appot. + Kékfény szűrő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!