IPhone 14 pro ios frissítése ? Többi lent
Mostani ios egy 16.5-s ami rajta van.. kérdés hogy megéri frissíteni 17.3-ra ? Teljesítményben és akksi használatban javul vagy romlik a készülék ?
Illetve most a 16.5-s ios-al van, hogy az értesítési hangok nagyon halkan szólnak és van, hogy rendesen hallhatóan szólnak.. illetve van hogy belaggol a kijelző ha megnyitok egy alkalmazást vagy bezárom az alkalmazást.. ezeket szerintetek az új frissítés javítana vagy minden ilyen maradna? Valakinek valami hasonló tapasztalat ?
Ha szaggat a cucc azzal valami gond van. Inkább teljesen újra kellene telepíteni.
Le kéne szokni erről a baromságról hogy nem frissítitek a telefonokat. Ha van rá új frissítés, akkor érdemes feltenni. Attól hogy pár őrült felírja a reddirte, hogy szar, még nem szar! Én 15 éve iPhoneozok és egyszer sem volt olyan hogy lassult volna a telefon, vagy gyengélkedett volna az akksi frissítés után.
A hangerőt meg kapcsold ki hogy állíthasd a gombokkal.
Beállítások -› Hangok -› Állítás a gombokkal -› KI
"Várj még szerintem a 17.4-re."
19 órakor megjelent.
3as válaszoló sajnos hiába kapcsolom ki, semmit nem segít úgysem
És mostanában eszre vettem pluszba, hogy úgy mutatja a WiFi-t hogy tele van és nem megy mindig rajta az internet.. és más készülékeken a családba gond nélkül megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!