Melyik mobilszolgáltató melyik csomagjával jönnék ki legolcsóbban?
Havonta átlagosan 5 perc belföldi kimenő hívás, nulla sms, 15-20mb mobilinternet. A mobilinternet viszonylag gyakran kell, havonta 4-5x, de csak kevés adatra. Külföldre nem megyek. Az említett adatok egy hónapra értendők és nem egy napra.
Most Yettelnél vagyok kártyás előfizetéssel, itt a legolcsóbb mobilinternet 500mb és 675 Ft/hó. Amit sokallok mert alig használok belőle valamit. Az 1 vagy 5 napos adat opciók nekem nem jók. Folyamatosan elérhető internetet szeretnék.
Ez olcsóbb lenne? Telekom domino csomagja + maraton 1gb adat
Vagy ez lenne olcsóbb? Vodafone Tuti100+
A 15-20MB mobilinternetet sem tudom hogy érted, mert ha megnyitsz 2 weboldalt az már annyi.
Javaslom hogy lépj be a jövőbe, használd ki a technológia adta lehetőségeket. Feltéve hogy nem minden napod teljesen egyforma, sokat profitálhatsz majd belőle.
Normál esetben én is azt kérdezném amit 1-es. Ugyanis csak számokat kell összeadogatni és sorrendbe állítani.
De az általad leírt felhasználás annyira eltér az átlagostól, hogy nem lehet értelmes választ adni a kérdésre. Nincs olyan csomag amelyik esetében a leírtaknál kevesebbet fizetnél.
Van olyan (feltöltős) mobilnet-konstrukció, amit egyszer megveszel és addig használhatod amíg el nem fogy, nem jár le havonta.
Én feltöltőkártyásra (valamelyik Domino csomag) váltanék, aztán megvenném ezt a net-kiegészítőt, amelynek a neve most nem jut eszembe és remélem: még nem szűntették meg. Ritkán használom a T-mobile számomat, 1 éve vettem ilyen kiegészítő netet és még mindig megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!