Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Magyarországon árulnak olyan...

Magyarországon árulnak olyan nyomógombos telefont, amivel 4G hálózaton lehet netezni, és KaiOs rendszerű?

Figyelt kérdés
Ha igen, tudtok linket adni, vagy teló típust ajánlani?

2024. márc. 1. 13:41
 1/7 A kérdező kommentje:
A Nokia 3310-essel szemeztem, de sajnos nem 4g-s.
2024. márc. 1. 13:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az Árukereső oldalán van két telefon: Gigaset GL7 és Nokia 6300 4G Dual mobiltelefonok.
2024. márc. 1. 14:13
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

A GSMArena tanúsága:

[link]

szerint 21 ilyesmi telefon van.

Az eMAG kínálatában:

[link]

ebből főként Energizerek vannak, meg ráadásként egy MyPhone Hammer 5.

Az IPonon:

[link]

főként flip-es Nokiák.

A PCX-en:

[link]

csak egy Gigaset árválkodik.

"A Nokia 3310-essel szemeztem, de sajnos nem 4g-s."

A 2017-es Nokia 3310-esnek van 4G-s változata, de az AliOS-es (nem KaiOs-es) és csak Kínában érhető el:

[link]

2024. márc. 1. 14:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Bár a kép rossz, mert a régi 6300 van rajta.

2024. márc. 1. 14:14
 5/7 anonim ***** válasza:
16%
Hacsak nem valamilyen személyes perverzió vezérel, akkor tegyél le erről a KaiOS-ről. Ezeregyszer megénekelt történet: gyakorlatilag használhatatlan. A legolcsóbb okostelefonok között is jobbat találsz, ha használtat is számításba veszel, akkor meg pláne.
2024. márc. 1. 16:46
 6/7 A kérdező kommentje:

Mi bajod a KaiOS rendszerrel?

Én nyomógombos teló fán vagyok, és csupán azért a

KaiOs rendszert néztem ki, mert azon lehet játszani.

A 4g meg az opera mini miatt kellene, vagyis néha felugrani a netre.

2024. márc. 2. 12:02
 7/7 anonim ***** válasza:

"Mi bajod a KaiOS rendszerrel?"

Használhatatlan vacak... vagy hát mondhatnám úgy is, hogy nem feltétlenül az oprendszer rossz, de 10-ből 10x alkalmatlan a normális futtatására a hardver, amire feltelepítik. Én még sosem olvastam olyan KaiOS tesztet, amiben az lett volna a konklúzió, hogy ejj, de jó telefon ez ennyi pénzért. A saját tudásukhoz mérten túlárazott vackok.

2024. márc. 2. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!