Van android frissítés LG GT540 re?
Figyelt kérdés
Ha van hol.És az igaz hogy elronthatja a telefont?2010. okt. 25. 12:42
1/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy már van rá 2.1-es frissítés. Setting ( beállítás) about phone résznél kell valahol lennie a frissítésnek. Nem hinném, hogy tönkremenne a teló.
2/6 kanyasi válasza:
én ma rendeltem egy GT540-est és ha beviszem a T-mobile-hoz ott frissítik nekem? és ha igen akkor mennyit kell érte fizetni?
köszi
3/6 anonim válasza:
Ha már 2.1 van a telefonon akkor nem fogják frissíteni, mert az a legfrissebb és gondolom már az van rajta. De ha még 1.6-osat kapnál akkor ha nagyon szépen megkéred őket akkor megcsinálják, de otthon is kb. 5 perc.
4/6 kanyasi válasza:
köszönöm a gyors választ :D
remélem már 2.1-es lesz rajta
ha mégsem akkor a frissítést majd megkeresem a neten hogy hogy kell ,vagy beviszem az üzletbe.. :)
köszi
5/6 anonim válasza:
Firmware verzióm 2.1-update1 ezt írja
de olyan is van hogySoftware verzió GT540-V20b-DEC-10-2010
akkor az már android 2.1?
6/6 anonim válasza:
Firmware verzióm 2.1-update1
Ebből szerintem elég világosan látszik, hogy igen az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!