Androidon Chrome-ban a gmail-ben nem tudok asztali nézetre váltani. Nem tölt be. Mi lehet a hiba?
Megpróbáltam 5-ös. Képzeld mit írt ki! Az e-mail cím megadása után a Tovább gombra kattintva: "Sikertelen bejelentkezés". Elképesztő! (Nem, nem hibásan adtam meg az e-mail címet.) 103-as Chrome-ot használok.
Van egy másik készülékem is, azon 95-ös Chrome van. Nem szeretek azon a telefonon internetezni, de kipróbáltam, mert már rendkívül irritált egy feladó. Azon egyből sikerült inkognitó mód nélkül (noha azt gondoltam, hogy nem fog sikerülni). "Vicces." Tapasztalat alapján egyet értek 3-assal. És ez tovább erősítette a tapasztalatot, noha lehet, hogy más oka (is) van, de mindenképpen erőltetik a saját alkalmazásukat. Tehát nem tudom, hogy miért kellett őt lepontozni.
Mozillából melyiket használod 4-es? Én FirefoxLite-ot is használok, de abban nincs asztali nézet opció.
Használsz reklám blokkoló bővítményt?
(A 100 MB nem túlzás?)
Nem pontoztalak le. 3-as hozzászólásodat pozitívan értékeltem, 4-est pedig sehogy, mert meglehetősen bizonytalan vagyok a 100 MB-os kijelentésed felől. Lehet, hogy valamelyik oldal tényleg ennyi vagy ehhez közeli MB-ot igényel, hogy betöltsön, de én még nem találkoztam ilyennel.
6-os és 8-as hozzászólásodat pedig másokra hagyom. Ha akarják, értékeljék mások.
Akkor itt le is zárult a kérdésem.
Elfelejtettem megköszönni a leírt tapasztalatot 5-ös, most pótlom: Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!