Honnan tudhatom, hogy a töltőkábel támogatja-e a 45W-os töltést?
Samsung telóm van. Jelenleg 25W-os adapterrel töltöm, mellé van egy usb c kábel. Annyi van ráírva, hogy Super High Speed rev.: 3.1, 30V
Egyébként nem ilyen vékony kábel.
Csak azért kérdezem, mert vettem egy gyári samsung töltőkábelt és azt mondja a telefon, nem támogatott töltő. Azért kell a jobb töltő, mert eléggé lassan tölt, kb 1.30-2 óra kell neki. 80%-on van most, de még 40 perc mire feltölt azt írja.
Még a 45W-os töltőfej nincs meg.
Igen, az bizony egy max 15W-os töltő.
Ha a telefon és/vagy a kábel nem tudja a gyorstöltést akkor csak 10W-al (5V,2A) tölt.
De, a 45W-ot biztosan tudja.
Tudtok valami töltőt ajánlani, ami jó hozzá? USB-A kábelem van, ilyen csatlakozós töltőfej kellene. Tudom én js tudok keresni, de nem biztos hogy támogatja a teló. A gyári meg drága. Én egy akygát láttam meg baseust utóbbi valami gan töltő.
Látom többen lepontoztak, egyszer talán leírják majd hogy miért..a fő kérdésre nehéz válaszolni, vagy a kábelen, vagy a csomagoláson kell lennie infónak,egyébként nem fogod megtudni.9Vx1,3A=11,7V a pillanatnyi töltés.
Úgy látom hogy 15V/3A-t tudó töltő kell ehhez a telefonhoz.
Köszönöm a linket.
Na most van nekem egy USB-C - USB-A átalakítóm. Még a telóhoz adták gyárilag. Ha ezt beledugom, fogja tudni a gyorstöltést?
Mert egy 15W-os USB-C-s tesco-s töltőbe beledugtam, de akkor azt írta vezetékes töltés. De az lehetett a töltőfej hibája is, bár sztem ha megvan a volt/amper akkor töltenie kell hacsak nem valamilyen noname.
De most nézem ezt: [link]
Feleannyiba kerül mint a gyártónál, de note 10 pluszhoz való. Inkább ezt választom, mert hát csak ugyanaz a márka
"Ha ezt beledugom, fogja tudni a gyorstöltést?"
Majd meglátod.
"ha megvan a volt/amper akkor töltenie kell"
A gyorstöltés nem csak a volton és az amberen múlik. Nem azért kell hozzá olyan kábel ami támogatja, mert az nem olvad el a nagy teljesítménytől, hanem azért, mert a gyorstöltést támogató kábel az adapter és a telefon közti kommunikációt is továbbítani tudja. Ugyanis a telefon a kábelen keresztül megmondja az adapternek hogy képes gyorstöltésre (és hogy mekkorára) és küldheti az adapter a nagyobb teljesítményt. Ezért kell mindhárom a töltésben résztvevő eszköznek támogatnia a gyorstöltést.
Tehát ha az átalakítón nem megy át a kommunikáció, akkor nem fog gyorstöltésre kapcsolni!
A Note 10+ 5G nem támogat 25W-nál nagyobb töltést!
25W vezetékes, PD3.0
12W vezeték nélküli (Qi/PMA)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!